Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Birol Olcaytürkan
Bütün bu arızaların sebebi Türk Telekom ve bilerek yapıyor. Sırf siz bıkıp Türk Telekom'a pahalı da olsa dönün diye... Bunu altyapısını kullandırdığı bütün küçük ISS'lere aralıklı şekilde yapıyor.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin

eneskaya6

80+ Silver
3 ay kadar comnetteydim ama bu sürec baya b.ka sarcak belli bana musade usta 😄 türknete tekrar basvuru yaptım

dukkanda comnet devam edecem o kadar internet zorunlu değil ama evde mac falanda izletmiyor sinir bozdu.

3 aylık sürecte bi kere sorun yaşamadım bu arada önceden tt, turknet, millenicom, superonln fln kullandım yıllarca 100mpbs vdsl altyapı bütun firmalarda hersey aynıydi benim icin corona zamanı TT cok ping yapmıştı sadece. Belki bi daha yolumuz kesişir comnet

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Emre
Senin canın sağolsun 😄. Yanına birde upload sararım sana 😄.
olur olur yolluk severiz :D Neyse bende kurtuluyorum sonunda ya havai fiber çekiliyor hocam sokak başına kadar gelmişler
1733656767465.png

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
Bütün bu arızaların sebebi Türk Telekom ve bilerek yapıyor. Sırf siz bıkıp Türk Telekom'a pahalı da olsa dönün diye... Bunu altyapısını kullandırdığı bütün küçük ISS'lere aralıklı şekilde yapıyor.
tamam c*mnet çalışanı herkes ikna oldu, facebook grubunda bu konuda tt ye suç atana 1 ay bedava mı veriyolar, altyapı aynı diye aynı kalitede hizmet alamazsın, herkes kendi aktarımından ve sunucusundan sorumludur. ucuz iss lerin yoğun saatte çökmesi normaldir, hiçbirinin tt kadar kapasitesi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Arslan
Ben ve kuzenim de comnet kullanıyoruz. 5-6 Gündür sorunlar bu şekilde devam ediyor. Artık bıkkınlık geldi. Evdekiler de bana çatıyor niye bunu aldın diye nereden bileydim :D

Comnetin çıkıp bir açıklama yapmaması çok sinir bozucu. Tamam çıkıp dese şu şu hata var düzelmteye uğraşıyoruz özür dileriz maduriyetten dolayı vs. eyvallah diyeceğim insanlık halidir. Fakat insanlar hali hazırda sorun yaşıyorken çıkıp reklamını basması hiç hoş değil. Şansıma interneti de yeni yıllık olarak almıştım. Bitince gıbıra geçeceğim.

İnternet sadece yoğunluk olan saatlerde çöküyor yoksa gece ve hafta içi sabahları normal seyrediyor. Artık sunucu mu ekleyecekler başka sunucuya mı geçecekler çabuk yapsınlar.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Erdem çay
Bence kesinliklte böyle bir şey yok.

Aynısını Netgsm e Turkcell yaptı. Ama netgsm ceo su kendilerine yapılan herşeyi açık açık paylaştı. Burda TT kaynaklı bir sorun olsa merak etmeyin kendilerini aklamak için açıklama yaparlardı. Kimsede şuanki gibi tepki göstermezdi.

Burdaki durum farklı ne tt nede başkası, kendilerinin çözemediği bir beceriksizlikleri var. Bir hata yaptılar ve 8. gündeyiz hala çözemediler.

Görünen o ki bunu çözebilecek bir potansiyele sahip bir firma değil. İnternette her eleştirenin hizmetini kapatmayı başarı gören bir firma.

Nasıl olsa hizmet iptali yapılınca kendileri tarafından, kullanıcı portunu kaybedecek yeni firmada port bulacakta kurulum ücreti ödeyecekte uğraşsın dursun mantığı güdüyorlar. Yani firma kullanıcıdan daha avantajlı ve bunu sonuna kadar kullanıyorlar.

Şuana kadar açıklama yapılmamasının sebebide hukuki olarak dava açan kullanıcıların eline koz vermemek. Bu şekilde hız düşüklüğü arada bağlantı kopması sorunu ile geçitirip haklı çıkmanın derdindeler.

Görünen son duruma göre ise bu problem çok daha uzun sürebilir. Biraz sonrada çözülebilir fakat firmanın tutumu çok yakışıksız ve kurumsallıktan uzak.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Birol Olcaytürkan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
tamam c*mnet çalışanı herkes ikna oldu, facebook grubunda bu konuda tt ye suç atana 1 ay bedava mı veriyolar, altyapı aynı diye aynı kalitede hizmet alamazsın, herkes kendi aktarımından ve sunucusundan sorumludur. ucuz iss lerin yoğun saatte çökmesi normaldir, hiçbirinin tt kadar kapasitesi yok.
Nick'inden zeka seviyen belli.. Herkes Comnet çalışanı a.k.. 🤔 İnsanları bir şeyle itham etmeden önce bir araştır bakalım bu adam nerelerde ne yazmış, kimmiş diye. Tabi zahmetli olan hiçbir şey umurunda olmadığı için zor geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kesinliklte böyle bir şey yok.

Aynısını Netgsm e Turkcell yaptı. Ama netgsm ceo su kendilerine yapılan herşeyi açık açık paylaştı. Burda TT kaynaklı bir sorun olsa merak etmeyin kendilerini aklamak için açıklama yaparlardı. Kimsede şuanki gibi tepki göstermezdi.

Burdaki durum farklı ne tt nede başkası, kendilerinin çözemediği bir beceriksizlikleri var. Bir hata yaptılar ve 8. gündeyiz hala çözemediler.

Görünen o ki bunu çözebilecek bir potansiyele sahip bir firma değil. İnternette her eleştirenin hizmetini kapatmayı başarı gören bir firma.

Nasıl olsa hizmet iptali yapılınca kendileri tarafından, kullanıcı portunu kaybedecek yeni firmada port bulacakta kurulum ücreti ödeyecekte uğraşsın dursun mantığı güdüyorlar. Yani firma kullanıcıdan daha avantajlı ve bunu sonuna kadar kullanıyorlar.

Şuana kadar açıklama yapılmamasının sebebide hukuki olarak dava açan kullanıcıların eline koz vermemek. Bu şekilde hız düşüklüğü arada bağlantı kopması sorunu ile geçitirip haklı çıkmanın derdindeler.

Görünen son duruma göre ise bu problem çok daha uzun sürebilir. Biraz sonrada çözülebilir fakat firmanın tutumu çok yakışıksız ve kurumsallıktan uzak.
Hocam siz neye inanırsanız inan yapacak bir şey yok. Ben gözümle gördüğüm bir olaya dayanarak söylüyorum. Türk Telekom, devletin ona dayattığı küçük iss'lere uygun fiyatlı altyapı desteği vereceksin komutundan çok rahatsız. Buna altyapısını kullandırdığı iss'lerin portlarına arıza vererek müşterilerini isyan ettirmeye ve kendisine döndürmeye çalışıyor. Bu iss'lerin kendi teknik servis elemanlarının bu altyapıya müdahale etmelerine Türk Telekom izin vermiyor. Çünkü iss'ler kendi teknik elemanları baksa sorununun Türk Telekom tarafından bizzat bilerek yapıldığını BTK'ya rapor edecekler. Bazı arkadaşlar Turknet'e geçeceğiz diyorlar. Turknet kendi altyapısı dışında VDSL ( Fiber değil) olarak Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Gidin bakın bu forum ve diğer forumların Turknet sayfalarına ordada isyanlar had safhada... Aynı b..k'un laciverti olayı...

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Batuhan
Hocam Trolmüsünüz???? KB ama TT iyi diyen insanları ciddiye alamıyorum yani Hız testine göre konuşulmaz TT'da mesela ben hız Testi yaptığımda 50mb/s veriyor sözde ama OYuna girdiğimde pinglee havada uçuşuyor 10K MS. Gördügüm zamlar oldu ya tek başıma bağlıyken bile aşırı ping çıkarıyor genelde özelliklede lol'de ve bu sorunu bir tek ben yaşamıyorum gidin Araştırın TT seven Öven birini zor bulursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi hocam Adamlar TT altyapısını Kullanıyorlar ama çok daha iyi Deneyim sunuyorlar helede kendi altyapıları oldu mu tadından yenmiyor
Trollükle ne alakası var sen kötü deneyim yaşıyorsun diye herkes yaşıyor diye bir kural kanun mu var? En çok internet abone sayısına sahip olan firma TT olduğu için şikayetlerin fazla gözükmesi normal. Abone sayısı arttıkça memnuniyet veya şikayet sayısı artabilir bu bütün firmalar için doğal bir durum. Bu demek değil ki bütün kullanıcılar sorun yaşıyor. 2016'dan beri TT kullanıyorum sorun yaşasam kullanmam herhalde senelerdir. Başka sağlayıcıya geçmeyi bizde biliyoruz bir akıllı siz değilsiniz. Bölgende sorunlu hizmet almışsın veya sorun yaşamışsın diye o sağlayıcı kötü olmuyor. Memnunum diye bende troll olmuyorum. Turknet, comnet falan memnun olanlarıda görüyoruz. Hepsi TT altyapısı kullanıyor arıza durumunda ne doğru düzgün temsilci ne arıza giderecek servis bulabiliyorsunuz. Yıllardır TT kullanıyorum sadece 2 defa internetim kesildi o da genel arıza sebebiyle hemen kayıt açıp teknik birim yönlendirdiler o olaylarda ilgilenmeleri bile yeterli kalmam için.

Top Bottom