S Shan 80+ Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ali Koray 21 Haziran 2024 #1 Merhabalar, şu an Hatay'da Türk Telekom FTTH altyapısına sahibim ve turknet kullanıyorum bana verdikleri paket 100mb. 1 Temmuz da gelecek zam dan önce başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Merhabalar, şu an Hatay'da Türk Telekom FTTH altyapısına sahibim ve turknet kullanıyorum bana verdikleri paket 100mb. 1 Temmuz da gelecek zam dan önce başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
A AirLife 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3,006 Dahası Reaksiyon skoru 1,341 İsim Yunus Şahin 21 Haziran 2024 #2 Comnet. Şu an fiyatı rakipsiz herhalde. 1 hafta önce abimde geçti fiber paketine. Aldığı hız bu. Wi-Fi ile bir de. Bende kullanıyorum. Eğer düşünürseniz geçmeyi; benim kodumu kullanırsanız sevinirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz kullanmış oluruz. CMT462XHU
Comnet. Şu an fiyatı rakipsiz herhalde. 1 hafta önce abimde geçti fiber paketine. Aldığı hız bu. Wi-Fi ile bir de. Bende kullanıyorum. Eğer düşünürseniz geçmeyi; benim kodumu kullanırsanız sevinirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz kullanmış oluruz. CMT462XHU