Arama sonuçları: *

1. Clyde

ADSL İnternet önerisi

Ben sadece kolay gelsin demek için geldim. Allah yardımcın olsun.
  2. Clyde

Yardım Turktelekom Rezaleti ve Şikayet

Neeyyyyy o.O2. Buradan hataya mesh çekebilir miyiz acaba :kekw:
  3. Clyde

Sonunda geldiler. Emaneti kılıfına kaldırıyordum geç baktım :kekw:
  4. Clyde

Youtube kazancım durursa yakarım tüm PTT şubelerini o.O2
  5. Clyde

Tek tek uğraşmayalım ya birlikte hallederiz :kekw: :kekw: 1741347227 Daha PTT ile uğraşacağım ben :widepeepo:
  6. Clyde

En son haberlerde "Adana'da Turktelekom binasını bastılar" diye haber göreceksiniz yakındır :kekw:
  7. Clyde

Onu fark ettim ya :kekw: 1741346514 Turktelekomu yine aradım müşteri hizmetleri "Yalnız 13.30-18.30 olarak belirtilmiş" diyor. Bana gelen SMS'te neden 08.30-13.30 yazıyor diyorum "belirtilen saat değiştirilmiş olabilir" diyor. Ben de saati belirtmeden nereye şikayet edebilirim sizi dedim "evet"...
  8. Clyde

Aman superonline benden uzak dursun. İşin komik yanı 12 senedir Kablonet kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım. Bölgeden bölgeye çok fark ediyor hizmet.
  9. Clyde

Maalesef 100/20. Taahhüt olmaması da ayrı bir dert. En kötü Kablonet Net aboneliğimden devam edeceğim. En azından arayınca geliyorlar. 1000 MBPS yazısı asıldı her yere ama gelmedi daha. Gelince geçebilirim belki. Güzelim ülkede yaşadığımız hayat trajikomik.
  10. Clyde

80mbps veriyor. Halihazırda 100/20 alırken daha düşüğe geçmek istemiyorum. Turkcell de tt altyapısından 500'e kadar veriyor ama çok pahalı söylüyorlar. Kafayı yiyeceğim en son.
  11. Clyde

Türktelekomu aradım "şikayetiniz oluşturulmuştur ekip gelecek" diyorlar:kekw:. 1741344361 Keşke tek sorun bu olsa. Youtube üzerinden para kazanıyorum. Posta ile bir pin gelecekti. 3 aydır yok postam. PTT'ye verilmiş PTT'ye soruyorum "ne postası" diyorlar :kekw:
  12. Clyde

Gerçekten çok kötüler. Bu kadar rezil olamaz bir firma. Adında Türk olan bir firmanın kendi insanına bu kadar kötü bir hizmet sunması çok komik. İşin daha komiği bunu denetleyen kimsenin olmaması daha komik.
  13. Clyde

4 gün önce oluşturdum ama hiçbir geri dönüşte bulunulmadı.
  14. Clyde

Kısaca şöyle başlamak istiyorum. 22 Şubat 2025'te fiziksel mağazadan 500/50 MBPS için başvuruda bulunduk. İki ayrı ev fakat bitişik blok apartmanlarda ayrı evler. Abimin evine 1 hafta sonra geldiler kurulumu yaptılar internet geldi kullanıyorlar. Aynı anda başvuru yapmamıza rağmen daha...
  15. Clyde

Türk Telekom Hızı Kasıtlı Düşürüldü

Kablonet 100/20 için 2 yıllık taahhüte 459/589 verdi. 500/50 için İlk 3 ay 514, 12 ay 770 dediler aldım ben de. 5 katı internet hızı ve fiber olunca bakmadım fazla. En azından kablo çekilmiş dursun.
  16. Clyde

Bizde 12 senedir kablonet kullanıyoruz. Çok memnunum. TR'de ki en iyi sağlayıcı olabilir. Fakat bakır kablodan sıkıldım. Gecikme çok fazla var bu yüzden fibere geçmek istedim. Kablonet altyapı çalışması yaptı her yere 1000MBPS yazısı astı fakat hala şebeke vermiyorlar. Kablonet gelene kadar TT...
  17. Clyde

Türk Telekom cinnet geçirtiyor bana. 2 Haftadır internet bağlayacaklar gelmiyorlar. Binalarımız bitişik 2 blok. Yan blokta abim oturuyor ikimiz ayrı ayrı 500/50 MBPS internet aldık. Tüm kurulumlarını ben yaptım abimin evinde ekiplerle birlikte 1 haftada bitti. Bizim eve 3 haftadır ayak atan...
  18. Clyde

Yardım Gpon saçmalığını anlatabilir mi birisi lütfen

Orijinal modem dursun router alıp interneti routera aktar. Diğer modemin Wi-Fi'ını kapatıp Routerı kullanırsın. Kablonette de aynı sorun var gerçi bakır TV kablosu ile net verdikleri için GPON olsa da olmasa da kendi modemini kullandırtıyor.
  19. Clyde

Öneri Sizce hangi interneti kullanmalıyım?

9. Yılımdayım oldukça memnunum. Müşteri hizmetleri olsun İnternet olsun hiçbir sıkıntım yok. Ben eski olduğum için indirimli verdiler tarifeyi yanında TV paketleri falan da var. LoL'de 27 ping alıyorum CS'de 50-67 arası.
Top Bottom