Neler Yeni

Yardım Turktelekom Rezaleti ve Şikayet

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Kısaca şöyle başlamak istiyorum. 22 Şubat 2025'te fiziksel mağazadan 500/50 MBPS için başvuruda bulunduk. İki ayrı ev fakat bitişik blok apartmanlarda ayrı evler. Abimin evine 1 hafta sonra geldiler kurulumu yaptılar internet geldi kullanıyorlar. Aynı anda başvuru yapmamıza rağmen daha sonrasında bana "binanızda fiber altyapı bulunmuyor. VDSL altyapı mevcut." Denildi ve inceleme ekibi geleceğini söylediler. İşin komik yanı karşı kapı komşum 200 MBPS kullanıyor. Tekrardan telefon ile başvuruda bulundum altyapı kontrol edildi fiber var geliyoruz dediler. 2 haftadır gelen giden yok. Pazartesi günü tek bir kişi geldi "diber kablo yok fiber çekilecek. Yarım saat içerisinde gelirler" dedi ve gitti. Tabi yine gelen giden yok. 3 gündür arıyorum yarın gelecek cuma gelecek derken 08.30-13.30 arasında gelecek denildi ve yine gelen giden yok. Diğer internetimin taahhütü bitmek üzere. Param ile rezil oluyorum. Şikayette bulunmak istiyorum acaba nerelere, nasıl şikayette bulunabilirim?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
kabl net çok şikayetçi var :D forumda kablo net ile hasım olan biri vardı :D superonlie ya da netspeed destekliyorsa geçebilirsin.
Aman superonline benden uzak dursun. İşin komik yanı 12 senedir Kablonet kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım. Bölgeden bölgeye çok fark ediyor hizmet.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,549
İsim
efe araci
Aman superonline benden uzak dursun. İşin komik yanı 12 senedir Kablonet kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım. Bölgeden bölgeye çok fark ediyor hizmet.
aynen öyle bölgeden bölgeye çok fark ediyor :D ama türk telekom her şekilde çok kötü.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
aynen öyle bölgeden bölgeye çok fark ediyor :D ama türk telekom her şekilde çok kötü.
Onu fark ettim ya :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turktelekomu yine aradım müşteri hizmetleri "Yalnız 13.30-18.30 olarak belirtilmiş" diyor. Bana gelen SMS'te neden 08.30-13.30 yazıyor diyorum "belirtilen saat değiştirilmiş olabilir" diyor. Ben de saati belirtmeden nereye şikayet edebilirim sizi dedim "evet" dedi ve sustu. :kekw: :kekw:

Son düzenleme:

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,549
İsim
efe araci
Onu fark ettim ya :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turktelekomu yine aradım müşteri hizmetleri "Yalnız 13.30-18.30 olarak belirtilmiş" diyor. Bana gelen SMS'te neden 08.30-13.30 yazıyor diyorum "belirtilen saat değiştirilmiş olabilir" diyor. Ben de saati belirtmeden nereye şikayet edebilirim sizi dedim "evet" dedi ve sustu. :kekw: :kekw:
hocam biz aradığımızda adamlar telefonu kapıyordu ya :D yüzümüze diyorduk sorun sorun var 3 aydır çözülmüyor detay verin veremeyiz diyorlar bilmiyoruz diyorlat ttnet bilmeyecek ben mi bilecem dedik telefonu kapattı :D böylede reziller işte.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam biz aradığımızda adamlar telefonu kapıyordu ya :D yüzümüze diyorduk sorun sorun var 3 aydır çözülmüyor detay verin veremeyiz diyorlar bilmiyoruz diyorlat ttnet bilmeyecek ben mi bilecem dedik telefonu kapattı :D böylede reziller işte.
En son haberlerde "Adana'da Turktelekom binasını bastılar" diye haber göreceksiniz yakındır :kekw:

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,549
İsim
efe araci
En son haberlerde "Adana'da Turktelekom binasını bastılar" diye haber göreceksiniz yakındır :kekw:
biz de hataydayız valla en son abilerimle molotof keleş basacaz binayı (ironidir) :kekw:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

jombo

80+ Gold
Dahası