Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Yardım Türk telekom 229tl ye anlaştım fakat faturam 289tl geliyor

tahhütüm var ondan dolayı geçemiyorum
  2. DoğuamaBatı

Yardım Türk telekom 229tl ye anlaştım fakat faturam 289tl geliyor

20 ekim tarihinde 16mbs adsl(port boşluğu yoktu) 229+modem ücreti ne anlaştım 2 3 hafta sonra port boşluğu yakalayıp vdsl porta geçmek için görüştüm o gece konuştuğum bayan arkadaşl sistemlerde bakım var deneyelim dedi ve faturamın 289 a çıkacağını söyledi bende dedim port değişikliği yapıyorum...
  3. DoğuamaBatı

Turknet vaad edilen hızı alamıyorum

Wifi ile o hızı alman normal kablo ile bağlayıp yapman gerek mesela ben telefonda 45 alıyorum wifi de kablo ile 74 75 arası veriyo
  4. DoğuamaBatı

Yardım Hangi sağlayıcı iyi ?

Turknet
  5. DoğuamaBatı

Türknet geçiş yardım

Yok yapmıyor
  6. DoğuamaBatı

Türknet geçiş yardım

226/30 7.5 günlük
  7. DoğuamaBatı

Türknet geçiş yardım

Turk telekom müşteri hizmetleri ni ara benim tahutum bitiyor gunluk kaç tl internet yazilacak diye sor bana 250 tl aylık 30 a bolunce 8.5 demişlerdi
  8. DoğuamaBatı

Türknet geçiş yardım

Bana günlük 8.5 tl yazmışlardı 7 gun kullandim 50 tl falan ödedim 7 günde bağlandı yanı
  9. DoğuamaBatı

Türknet kesinti çok olur mu?

TTnetde çalışma harici sorun yoksa problem olmaz 7 ay oldu kullanıyorum 2 kere kesildi oda saha dolabı çalışması idi sadece tek sıkıntı geceleri canli destek yok gibi bir şey onun harici kullanabilirsiniz istersen yazarsın bana arkadaş davet kodu atarim
  10. DoğuamaBatı

modemime reset atacam orjinalmi

Birde wifi şifresini tekrar girip onaylaması lazım wifi girilmiyor sonra
  11. DoğuamaBatı

Turknet hakkında düşünceleriniz

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerknet-3-guenluek-kullanim-ve-baglanma-suereci.401102/ tt altyapı kullanıyorum baya oldu üstünden sadece 1 2 kere gitti o da bakım onarimdi konumu inceleyebilirsin aklına takılan bişey varsa sorabilirsin ama altyapın sürekli kesilen bir altyapı ise geçme...
  12. DoğuamaBatı

Yarın taahhüt bitiyor internet hemen kesilir mi?

Hergun 7/24 açıklar
  13. DoğuamaBatı

Yarın taahhüt bitiyor internet hemen kesilir mi?

Baska firma gececeksen 7 gunde geçiliyor ben 7 gune 40tl ödemiştim internete kesilmiyor bu arada arayıp günlük kac tl yansıdığını sorabilirsiniz bana 7.95 demislerdi
  14. DoğuamaBatı

Turknete geçmelimiyim

Eğer sürekli kesilen bir internetin yoksa geçebilirsiniz tek promlem akşam 9 dan sonra müşteri hizmetleri sıkıntı gündüz 10 15 dk da geri dönüş yapıyorlar
  15. DoğuamaBatı

Bu internet kac tl eder?

100 tl
  16. DoğuamaBatı

Öneri Hangi İnternet servis sağlayıcısına geçmeliyim? öneriler

Turknet alirsan direk 82 verirler mileni geçersen 100 verecekler oda dalgalanma yapacak zorlancan 100 luk paketi 50 lik olarak tanimlicaklar. 32 hız kaybın olacak bence türknet geç ben geçtim memnun kaldım hizmetlerinden 5 ay oldu 1 kere kesildi oda bakım kaynakliydi
  17. DoğuamaBatı

Yardım Türknet ve Millenicom

5 gün sürdü ama 0 dan kurulum yapacaksan biraz daha uzun sürebilir
  18. DoğuamaBatı

Yardım Türknet ve Millenicom

Turknet kullanıyorum 75 lik paket den 73 hız alıyorum 4 5 aydır bi problem yaşamadım
  19. DoğuamaBatı

millenicom kullanıyorum wifi neden bu kadar kötü

Modem kaynaklı olabilir kabloluda sıkıntı yoksa wifi de varsa modemden
  20. DoğuamaBatı

Hangi internet firmasını tercih etmeli

Turknet kullanıyorum 75 lik paket 100 tl daha problem yaşamadım
Geri