Türknet kesinti çok olur mu?

Alt yapı iyiyse hiç sıkıntı olmaz. 2 senedir kullanıyorum türk neti ilk zamanlar sıkıntı yaşadım kablolar kalitesiz diye. Sonra alt yapı iyileştirmeleri yapılınca hiç kesintisiz kullanıyorum uzun zamandır. Eğer bağlatmak istersen davet kodu yollayabilirim 😂
1 senedir kullanıyorum [VDSL] 1 kere oldu yazdım hemen düzeltildi. Milletin alt yapısı kötü boş yorum atıyolar 78 destekliyor 60a7.5 hız alıyorum öneririm kodun yoksa WQP52YB46SDC 1 ay sana bana ücretsiz.
kodum var genede teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyerek görürsün anca. Merkezde bir yerde oturuyorsan sıkıntı çıkmaz ama
benim hemen önümüzde saha dolabı apartman telefon hattı 5 sene önce yenilenmişti o zaman bizde kesilme sıkıntısı benzeri bir şey kolay kolay olmaz

Alt yapım yenilendi ve vdsl 82 mbps destekliyor türknete geçmek istiyorum. Hız dalgalanması çok olurmu internet kesintisi benzeri şey olur mu ben ttnet kullanıyorum hiç internetim çalışma harici kopma benzeri bir şeylerim olmuyordu
TTnetde çalışma harici sorun yoksa problem olmaz 7 ay oldu kullanıyorum 2 kere kesildi oda saha dolabı çalışması idi sadece tek sıkıntı geceleri canli destek yok gibi bir şey onun harici kullanabilirsiniz istersen yazarsın bana arkadaş davet kodu atarim

TTnetde çalışma harici sorun yoksa problem olmaz 7 ay oldu kullanıyorum 2 kere kesildi oda saha dolabı çalışması idi sadece tek sıkıntı geceleri canli destek yok gibi bir şey onun harici kullanabilirsiniz istersen yazarsın bana arkadaş davet kodu atarim
çalışma olmadığı sürece hiç internetim kesilmedi sade oyunlarda 18-30 pingim geceleri 50-70 ping çıkıyordu. ama film izlemelerde site gezmelerinde indirmelerimde hızım hiç değişmiyordu

Normalde 120 kendi altyapısı olan yerlerde 480

Nasıl kontrol edicem onu

Normalde 120 kendi altyapısı olan yerlerde 480

Nasıl kontrol edicem onu
o zaman ben 1,5 ay bekliyeyim sonra geçeyim 60-70 tl vermeyeyim fazladan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular