rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 26,094
Soru yukarıda 
Eğer taahhütü yenilemezsen ve iptal ettirmezsen kesilmez taahhütsüz fiyatından yansır dikkatli olun yüksek yansıyabilir.Soru yukarıda![]()
Taahhüt bittiği gün kullanmaya devam ederseniz muhtemelen indirimsiz fiyat üzerinden uygulanır yani Türk Telekom ve aylık 120 TL diyelim o ay rahat 300 tl ödersiniz.Soru yukarıda![]()
TT'yi yenilemeyi düşünmüyorum.Kesilir bence eğer yenilemediyseniz
Yapma yanarızTaahhüt bittiği gün kullanmaya devam ederseniz muhtemelen indirimsiz fiyat üzerinden uygulanır yani Türk Telekom ve aylık 120 TL diyelim o ay rahat 300 TL ödersiniz.
İmzalama işlemlerini tamamladıktan sonra 2 gün içerisinde bağlanır diye düşünüyorum maksimumTT'yi yenilemeyi düşünmüyorum.
SOL Fiber geldi fakat aktif değil. Aktif olana kadar taahhütsüz Türknet kullanacağız.
Başvuru yaptığımızda bağlanma süresi ne kadar olur?
Şimdiden başvurmalı mıyım?İmzalama işlemlerini tamamladıktan sonra 2 gün içerisinde bağlanır diye düşünüyorum maksimum
Şimdiden başvurmalı mıyım?
Yarın arayayım da pzt kapatsınlar o zamankesilmez günlük ücret ödersin
Baska firma gececeksen 7 gunde geçiliyor ben 7 gune 40tl ödemiştim internete kesilmiyor bu arada arayıp günlük kac tl yansıdığını sorabilirsiniz bana 7.95 demislerdiSoru yukarıda![]()
Olm öyle demeyinTT ise geçmiş olsun. O ay fatura 2 katı gelecek.
Yarın TT müşteri hizmetleri çalışıyor mu?Baska firma gececeksen 7 gunde geçiliyor ben 7 gune 40tl ödemiştim internete kesilmiyor bu arada arayıp günlük kac TL yansıdığını sorabilirsiniz bana 7.95 demislerdi