Yardım Tahattüt yarın bitiyor , Hangisi İss geçmeliyim? En güvenilir ve hızlı olanı hangisi ?

Jiyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
464
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. TT VDSL 72 mbps altyapım var.
Tahattüt yarın bitiyor , 12 yıldır türk telekom kullanıyorum. Hangisine geçmeliyim?
12 yıldır kullanmamıza rağmen adam akıllı ne bir kampanya ne de bir hizmet alabildik.
Türknet vb. güvenilir midir ? Geçen sefer hacklendi , patladı vs denildi.
Diğerlerinden çok daha güvenilir ve hızlı , f/p bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.
Ne yazık ki şuan kampanya yok ve bu akşam tahattüt bitiyor.
TT'den cayarken sadece kullandığım ayların indirimsiz halini ödüyorum değil mi ?
Sizce TT kullanmaya devam edip sonra türknet milencom kampanya mı beklemeliyim ?
Turknet Geçen yıl 299 TL olan şey şu an 3 ay sonra 700 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Milencom sürekli zam yapıyor deniyor ve çokta adını önplanda duymadığım bir firma.
Karadenizde yaşıyorum , yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
Milenicoma gectim ben 399tl oduyorum 100mbps cok memnunum arkadasimin kodu girdim ilk 2 ay 200tl odedim kod lazimsa yazarsin mesaj knk
Fakat şuan kampanya yok , TT'den cayarken sadece kullandığım ayların indirimsiz halini ödüyorum değil mi ?
Ve bunu da sanırım türknete geçersem onlar karşılıyor doğru mudur ? Sizce türknet milencom kampanya mı beklemeliyim ?
Geçen yıl 299 TL olan şey şu an 3 ay sonra 700 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Milencom sürekli zam yapıyor deniyor ve çokta adını önplanda duymadığım bir firma.
Ayrıca şunu hesaba katın lütfen altyapım TT VDSL. Yani türk telekom
il ilçe olarak nerede yaşıyorsun
Samsun ilkadım merkez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı sorgulamam ise 72 mbps VDSL var diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 yıldır TT kullanıyoruz fakat 25 mbps'den 50'ye geçince bile en az 50 tl fark istiyorlar.
Şu an ki paketim 50 hıza 450 TL ve yenisine geçersem 650 tl istiyorlar.
Türknette zamlamış , ilk 3 ay sonra 700 tl diyor ve hacklenen bir yer.
Sizce TT'de kalmaya devam edip kampanya mı beklemeli miyim yoksa türknete geçip mi kampanya beklemeliyim ?
TT'de kalırsam türknete geçersem cayma bedelini ödüyorlar değil mi?
Cayma bedeli dedikleri sadece kullandığım ayların indirimsiz halleri oluyor değil mi yoksa kalan aylar mı?

Geri