Yarın taahhüt bitiyor internet hemen kesilir mi?

Olm öyle demeyin
Korkutuyosunuz 300₺ az uz para değil
Yarın bitiyor taahhüt sıkıntı olmaz değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın TT müşteri hizmetleri çalışıyor mu?
Hocam paket yenilerseniz sorun çıkmaz diye biliyorum. Ama yine TT kullanır mısınız orası ayrı. Sizin bileceğiniz iş.

Hocam paket yenilerseniz sorun çıkmaz diye biliyorum. Ama yine TT kullanır mısınız orası ayrı. Sizin bileceğiniz iş.
Superonline fiber geldi o aktif olana kadar Türknet taahhütsüz kullanıcaz

Olm öyle demeyin

Hocam biz taahhüt bitişini farketmeyince 1025 lira ödemiştik sanırım 3-4 yıl önce

Olm öyle demeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hergun 7/24 açıklar

aynısını yaşadım cuma günü taahüt bitti ben hic kullanmadım modemimi kapattım pzt kapattırdım iptal ettirdim herhangi bir ücret ödemedim türknete geçtim başvurudan 2 gün sonra kurye geldi kuryeden 1 gün sonra modemi bağlamak için geldiler sorunsuz kullanıyorum 2 haftadır

aynısını yaşadım cuma günü taahüt bitti ben hic kullanmadım modemimi kapattım pzt kapattırdım iptal ettirdim herhangi bir ücret ödemedim türknete geçtim başvurudan 2 gün sonra kurye geldi kuryeden 1 gün sonra modemi bağlamak için geldiler sorunsuz kullanıyorum 2 haftadır
Tamamdır çok teşekkür ederim
Yarın bi arıyayım
Türknet'e pazar başvursam sorun çıkar mı?

Tamamdır çok teşekkür ederim
Yarın bi arıyayım
Türknet'e pazar başvursam sorun çıkar mı?
yok online basvurunu istediğin zaman yapabilirsin kurye geliyor imza atıyorsun felan hızlıca oluyor beklediğimden cok cok hızlı oldu benimki modem baglanır baglanmazda int geldi öğrenciysen ayrı bi kampanya varmıs sanırım ilk ay ücretsiz oluyor (zaten herhangi bir turknetli koduyla da oluyor bu) yanında 125tl kurulum ücretini de almıyorlar öğrenciysen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri