Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

VodofoneNet 68 TL'lik paket

hocam 68 diye hatırlıyorum 68 değilde 66'da olabilir ama net olarak 60'lardaydı,tabi anneme söylenen fiyat bu.
  2. Gerçek Walter White

VodofoneNet 68 TL'lik paket

Annemi VodofoneNet'ten arayıp 68 liralık bir paket önermişler,annemde kabul etmiş. İnternette 68 liralık bi paket göremedim.Kullanan veya bilen varsa içeriğini yazabilir mi?
  3. Gerçek Walter White

ADSL için hangi internet sağlayıcı iyidir?

eski ama merkezi bir yerdeyiz fark eder mi ki?
  4. Gerçek Walter White

hocam test yaptığımda port var olarak gözüküyor ama 15mbps olarak gösteriyor.Yakın zamanda hipernet geldi ama bende bir şey değişmedi.
  5. Gerçek Walter White

peki 2. sorduğum soru olabilir mi? Arkadaşıma hipernet geldiğini duydum o evin yakınındaki santralden.
  6. Gerçek Walter White

Aklımda TürkTelekom var ADSL olduğu için sıkıntı çıkarır mı? altyapı 15Mbps destekliyor. Port ile mesadefe 1300Metre,evimizin yakınlarında bir internet santrali var acaba oraya geçebilir miyiz?
  7. Gerçek Walter White

Türk Telekom Altyapı Çalışması Hakkında

ben bu siteye girdiğimde internet altyapı diye düşünüyordum. Şuanda yapılan çalışma internet mi yoksa mobil hat vs. hakkında mı?
  8. Gerçek Walter White

aynı yerde mi oturuyoruz yoksa oturduğun ilçe/il farklı ama aynı şey mi yazıyor? 1622468102 https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx
  9. Gerçek Walter White

Türk Telekom oturduğum ilçeye altyapı çalışması başlatmış,ama etkilenecek bölge boş bırakılmış.Tüm altyapılar mı iyileştirilecek?
  10. Gerçek Walter White

en iyi internet hangisi

kablonet
  11. Gerçek Walter White

Hangi Pakete Geçmeliyim ??

millenicom,netspeed bakabilirsin
  12. Gerçek Walter White

Adsl İnternet sağlayıcı önerisi

komşularım böyle şeylerden pek anlamazlar yaşlı denilebilir altyapımın iyi olup olmadığını nereden anlayabilirim
  13. Gerçek Walter White

15 mbps Sıkıntı Çıkarmayacak İnternet Sağlayıcısı

altyapımız zaten sanırsam türk telekom altyapısı ama naşka bi öneri konusuna baktığımda çoğunlukla türk net,millenicom gibi şeyler görüyorum
  14. Gerçek Walter White

15 mbps Sıkıntı Çıkarmayacak İnternet Sağlayıcısı

15 mbps altyapımız var tek isteğim sözleşmedeki hızı genel olarak sıkıntısız bir şekilde vermesi ne önerirsiniz?
  15. Gerçek Walter White

İnternet anlaşma süresi bitmek üzere, hangisine geçmeliyim?

türk net altyapım var millenciom düz hangisini almam daha sağlıklı olur altyapım 15 mbps destekliyor türknet altyapımıza gigafiber çeker diye düşünmüyor değilim:)
  16. Gerçek Walter White

Millenicom mu Türknet mi ?

arkadaşlar bende hazır bu konu iken bir soru sorayım altyapımız 14 mbps destekliyor türknet altyapımız var milleni yok hangisini tercih etmem daha iyi olur
  17. Gerçek Walter White

Millenicom mu Türknet mi ?

türknet altyapın varsa iyi internet sağlıyor ama müşteri hizmetleri kötü diyorlar
  18. Gerçek Walter White

türknet alınır mı? altyapımız var

100 MBPS'E KADAR DOWNLOAD, 100 MBPS'E KADAR UPLOAD böyle diyor ama vereceği upload hızını yazmıyor onu nereden öğrenebilirim
  19. Gerçek Walter White

türknet alınır mı? altyapımız var

kablonet desteklemiyor
Top Bottom