Neler Yeni

İnternet anlaşma süresi bitmek üzere, hangisine geçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
hocam sana önerim türk telekom bölge bayii ne git ve altyapını çektir sonrasında türk telekom veya turknet kullanabilirsin ben türk telekom kullanıyorum 50 mbps ve ping değeri 1 ms hızdan çok ping daha önemli aklında bulunsun

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Millenicom alman daha iyi olur rehberimi oku anlamadığın yer olursa söyle yardımcı olayım.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Şuan Kablonet Master kullanıyorum. 25 Mbps download 1 Mbps upload alıyorum. Anlaşmaya göre de akşamları 10 Mbps download'a düşüyormuş. Yeni anlaşmada ise düşme olmayacakmış.85 TL olacak.
Yavaşlığını hissediyorum biraz.Steam'de 2.5 indiriyor saniyede. Türknet'e baktım ama tam anlayamadım. Bu konuda çok bilgim yok, yardımcı olur musunuz?
Ayrıca yeni modem de almam gerekiyormuş sanırım.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Altyapı sorgulattığımda böyle dedi.(Türknet)
netspeed alabilirsin şikayetlerde az müşteri hizmetlerine canlı destekden hemen ulaşabiliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom alman daha iyi olur rehberimi oku anlamadığın yer olursa söyle yardımcı olayım.
aylık fatura kaç tl ? ya netspeed yada millenicom geçeceğim

Son düzenleme:

Rikka

80+ Bronze
netspeed alabilirsin şikayetlerde az müşteri hizmetlerine canlı destekden hemen ulaşabiliyosun

aylık fatura kaç TL ? ya netspeed yada millenicom geçeceğim
85'de var 110'da.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

aylık fatura kaç TL ? ya netspeed yada millenicom geçeceğim
Hangi paket olduğuna bağlı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

Rikka

80+ Bronze
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Millenicom mu kötü çıktı?

Rikka

80+ Bronze
Millenicom alıyorum o zaman 100'lük paketi alırsam 75-80 arası verir mi?(Altyapım max 80 destekliyor)

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Alt yapın iyiyse sıkıntı çıkardığını söyleyemem benim bir sıkıntım olmadı 89Tl ye 75Mbps paketin 74Mbps ini alıyorum
bana max 75 dediler ancak 93mbp/s hız alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
türk net altyapım var
millenciom düz
hangisini almam daha sağlıklı olur altyapım 15 mbps destekliyor
türknet altyapımıza gigafiber çeker diye düşünmüyor değilim:)

Top Bottom