- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping ne kadar?bana max 75 dediler ancak 93mbp/s hız alıyorum
Ping ne kadar?bana max 75 dediler ancak 93mbp/s hız alıyorum
speed testte 9msPing ne kadar?
İnternet kaç günde geldi?speed testte 9ms
Ne anlamda?İnternet kaç günde geldi?
Başvurdunuz, ne kadar da bağlatıldı?Ne anlamda?
Yaklaşık 4 gün sonra Telekom iptal oldu ve Turknete geçtim. Başlarda hızım 35mbp/s idi ancak daha sonra max 75 denen pakete geçtim. Ve 80mbp/s sabit hız aldım. Daha sonra ev telefonunu iptal edince hızım 93 94 seviyesine geldi. Başlarda sorun yaşasamda 2 aydır sıkıntısız kullanıyorumBaşvurdunuz,ne kadar da bağlatıldı?
Benim altyapım türknet'te max 75 Mbps veriyor. Millenicom 80 veriyor. Sanırım millenicom'a geçeceğim. Kaç upload alıyorsunuz?Yaklaşık 4 gün sonra Telekom iptal oldu ve Turknete geçtim. Başlarda hızım 35mbp/s idi ancak daha sonra max 75 denen pakete geçtim. Ve 80mbp/s sabit hız aldım. Daha sonra ev telefonunu iptal edince hızım 93 94 seviyesine geldi. Başlarda sorun yaşasamda 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum
o nasıl oluyor ?bana max 75 dediler ancak 93mbp/s hız alıyorum
8 uploadBenim altyapım türknet'te max 75 Mbps veriyor. Millenicom 80 veriyor. Sanırım millenicom'a geçeceğim. Kaç upload alıyorsunuz?
Bende anlamadım başta ancak apartmanda ankastre olduğu için olsa gerek. Telekoma sorduğumda onlarda 75 80 dediler ancak şu anda güncel olarak 130mbp/s max görünüyor hat değerlerimdeo nasıl oluyor ?