Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
arkadaşlar 100 e kadar vericez diyorlar ama altyapımız 15 destekliyor acaba artar mı?
100 mbpse kadar destekleme olayı arttırma değil ilerde internetin atıyorum 125mbpsye artarsa o paket ile en fazla 100 mbps alırsınarkadaşlar 100 e kadar vericez diyorlar ama altyapımız 15 destekliyor acaba artar mı?
Alıntıyı görüntüle
sağolasın.100 mbpse kadar destekleme olayı arttırma değil ilerde internetin atıyorum 125mbpsye artarsa o paket ile en fazla 100 mbps alırsın
maksimum desteklediği miktar mbps yani
kullanmıyorum o yüzden bişey söyleyememsağolasın.
hem fiyat açısından iyi geldi hemde altyapı artma durumu iyi geldi acaba alınır mı?
kullanıyor musun
Önerim kablonet almanızdır.sağolasın.
hem fiyat açısından iyi geldi hemde altyapı artma durumu iyi geldi acaba alınır mı?
kullanıyor musun
Arkadaş 16mbps alıyordu Türknetin altyapısında TTnetin altyapısına geçti 70e kadar çıktı.sağolasın.
kullanıyor musun
sağolasın iyi gecelerkullanmıyorum o yüzden bişey söyleyemem
şurdan bi sorgular mısın ?Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
tekrar söyleyeyim bu paketle de 15mbps alacaksın
kablonet desteklemiyorÖnerim kablonet almanızdır.
Üzdü. Alabilirsiniz o zaman.kablonet desteklemiyor