Neler Yeni

Adsl İnternet sağlayıcı önerisi

Altyapım 14 veya 13 destekliyor
Tek isteğim kopma vs çıkarmayacak bir sağlayıcı olur da bi sıkıntı yaşarsam iyi bi teknik servisi olursa iyi olur

Fiyat 90 tl civarı aylık

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Ahmet
Hocam o zaman türkneti direk eleyin ucuz hızlı ama kopma çok oluyor ve teknik destek yok. Buradan yola çıkarak sizin için en garantisi superonline veya turktelekom gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Şimdi bu konuda firmadan çok altyapın önemli dostum, margin değerleri nasıl kendi internetin yok ise komsularına sor, ping değerleri kopma değelerini öğren. Altyapı sorunlu ise firmanın hiçbir önemi yok. Yine aynı şekilde altyapı iyi ise her firma yine aynı. Altyapın iyi ise net speed öneririm ucuz olduğu için.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ADSL'de iyi olanını görmedim ben :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
Şimdi bu konuda firmadan çok altyapın önemli dostum, margin değerleri nasıl kendi internetin yok ise komsularına sor, ping değerleri kopma değelerini öğren. Altyapı sorunlu ise firmanın hiçbir önemi yok. Yine aynı şekilde altyapı iyi ise her firma yine aynı. Altyapın iyi ise net speed öneririm ucuz olduğu için.
komşularım böyle şeylerden pek anlamazlar yaşlı denilebilir
altyapımın iyi olup olmadığını nereden anlayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
komşularım böyle şeylerden pek anlamazlar yaşlı denilebilir
altyapımın iyi olup olmadığını nereden anlayabilirim
Altyapı değerlerini firmalar görünteleyebiliyor örneğin netspeedi ara margin değerlerini altyapıya olan uzaklığını sorabilirsin. Yine de bunlar kağıt üzeri değerler olduğu için fark yaratabilir, örneğin bir akrabamın evinde santrale olan uzaklık sadece 50 60 mt değerler de düşük fakat iş hıza gelince 8 megabiti geçmiyor firmanın belirtmesini üzerine binanın kutusundan eve giden kabloyu cat 6 yapmama rağmen değer artmadı. Baya bi uğraştım firmayla (firma netspeed) en sonunda altyapının eski olduğunu bildirdi türk telekom. Yani teorikte değerler bir şey ifade etsede etken fazla. Denemeden göremezsin. Burada tavsiyem netspeed gibi taahütsüz bir firmayla başlatman en fazla 1 ay para ödemiş olur ve hız ping gibi değerlerini test etmiş olursun baktin durum iyi devam edersin durum kötü ise yüzde 99 ihtimal ile türk telekomada geçsen, millenicomada geçsen durum aynı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,567
Üyeler
164,522
Son üye
faea
Top Bottom