Arama sonuçları: *

1. Heroia

Vodafone beni dolandırıyor mu? 😃

Allah bilir her ay kaç kişiden çalıyorlar böyle bunun hiç bir cezası yok mu yazık günah ya biz parayı çöpten mi topluyoruz?
  2. Heroia

Hocam ekstra paket ekleseler neyse hiç bir şey de vermiyorlar sadece parayı alıyorlar resmen çalıyorlar göz göre göre xD
  3. Heroia

Mobil ödeme yapmışsın diyorlar nereye yapmışım diyorum kaynağını söylemiyorlar. Kafayı yersin
  4. Heroia

Öncelikle faturamda olması gereken tutardan fazlası isteniyor. Ve bende bunu merak edip müşteri temsilcisini bir hafta önce arıyorum. Ve bu tutarın yanlış olduğunu ve hatalı gözüktüğünü söylüyorlar bende fatura ödeme gününü bekliyorum ve gün gelince faturamda 100 TL civarı bir fazlalık...
  5. Heroia

Gıbırnet alınır mı ?

Hee pardon yanlış anlamışım
  6. Heroia

Gıbırnet alınır mı ?

100 lira mı? Hangi tarife hocam linkini atar mısınız?
  7. Heroia

Yeni İSS seçimi için yardım

Bende de aynı durum taahhüt bitince tt baya pahalı oluyor. Bilindik iss lerin dışında fiyat uygun olsun dersen Poyraznet comnet atlasnet gibi iss ler var çevrende kullananlara da sormakta fayda var.
  8. Heroia

GPON ve fiber farklı mı?

@veyt37 evet dediğiniz gibi bu modem vardı bende de ve aşağıdan sarı ince bir kablo ile bağlıydı teşekkür ederim cevabınız için.
  9. Heroia

f/p vdsl internet önerisi, Altyapı 80 mpbs

Ben Poyraznet bağlamayı düşünüyorum hem fiyatları uygun geldi gözüme sizde bakabilirsiniz.
  10. Heroia

GPON ve fiber farklı mı?

Hmm bunu nasıl anlayabilirim peki?
  11. Heroia

GPON ve fiber farklı mı?

Sorgulama yaptığımda adresim de GPON var olarak gözüküyor. Fiber den farkı nedir? Daha mı iyi?
  12. Heroia

Altyapım iyi internet sağlayıcısı fark eder mi?

Hocam Poyraznet kullanırken bir sıkıntı yaşadın mı birde hangi ilde ikamet ediyorsun?
  13. Heroia

tabii ki de öyle keşke forumda hep senin gibi düşünenler olsa.
  14. Heroia

Evet benim sorduğum buydu aslında ama kimse cevaplamadı teşekkür ederim
  15. Heroia

Aslında bir kere başvuru yapmıştım fakat 2 hafta gelmediler o günden sonra bir daha ısınamadım. 1699018868 Nasıl yani?
  16. Heroia

Yaaa bi git her internet konusunun altına kodumu kullan şu kadar indirim var yazıp duruyorsunuz dilenmeyi bırakta paran yetmiyorsa sen değiştir internetini
  17. Heroia

Teşekkürler hocam siz söylemiş ken gıbırnete de bakayım xD
  18. Heroia

Poyraznetde de taahhüt yok ve fiyatları sürekli artmadığını duydum aklıma yatıyor o yüzden 1699017680 Evet işimi görüyor
  19. Heroia

Yaa bi bitmediniz kardeşim ben 160 tl ye üyelik bulmuşum gelmişsin bana kodumla üye ol 200 TL diyorsun arada 40 lira fark var ben bilmiyor muyum Turknet almasını
  20. Heroia

Şuana kadar Türk Telekom kullanıyordum fiyatlar arttığı için iptal ettirdim ve Poyraznet adlı firmaya geçmeyi düşünüyorum. Fiyatı gerçekten çok uygun ama aklıma bir soru takıldı sonuçta bu küçük firmaların hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor tt de problem yaşamadıysam bundada yaşamam diye...
Top Bottom