Neler Yeni

Gıbırnet alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Recep ali
İlgilendiği Kategoriler
Donanım
300 tl fatura veremeyecek bi bütçem var sizce geçilir mi şuan vodafone var ve max 8 dowload 0.5 upload alıyorum 100 liraya gıbır net 60dowload veriyo geçeyim mi ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
100 TL'ye geçilir.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Arada sıra çıkan pingi kafaya takmayacaksan kullanılır ben kullanıyorum 2 yıllık önden ödedim 150 lira 2 sene 1k olsa bile 150 kesicek

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
100 lira mı? Hangi tarife hocam linkini atar mısınız?

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçilir. Adı yüzünden yapılan olumsuz yorumlara aldanma.
TR sunucularında normalin üstünde 5-10 ping fazla veriyor onun dışında gayet iyi. VDSL altyapı değerlerim bu şekilde.
1702844916050.png

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Geçilir. Adı yüzünden yapılan olumsuz yorumlara aldanma.
TR sunucularında normalin üstünde 5-10 ping fazla veriyor onun dışında gayet iyi. VDSL altyapı değerlerim bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Yakın zamanda internet sağlayıcımi degisecegim yeni eve taşınıyorum max 90mb desteklediği gösteriliyor vdsl alt yapısı ile sizce turknete mi geçeyim gıbır nete mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Recep ali
İlgilendiği Kategoriler
Donanım
Yakın zamanda internet sağlayıcımi degisecegim yeni eve taşınıyorum max 90mb desteklediği gösteriliyor vdsl alt yapısı ile sizce turknete mi geçeyim gıbır nete mi
kral bende şuan geçicem bende 2 sinin arasında kaldım ucuz olana geç bence veya hangisi daha çok upload veriyo bende şuan 2 seçenek arasınadyım

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kral bende şuan geçicem bende 2 sinin arasında kaldım ucuz olana geç bence veya hangisi daha çok upload veriyo bende şuan 2 seçenek arasınadyım
Türknet deneyimleme fırsatım hiç olmadı fakat şu an Gıbır daha ucuz duruyor. Eğer Gigafiber altyapısı bulunmuyorsa ben Gıbırnet'i tercih ederdim.
Ayrıca yaşadıklarımı da şöyle anlatayım kısaca.
Altyapımı sorguladığım da 60 Mbps desteklediği yazıyordu. Başvuru ve geçiş süreci tamamlandıktan sonra Speedtest yaptığımda 45 Mbps aldığımı gördüm ve bunu hızlıca Whatsapp hattına ilettim. Kısa bir süre sonra gerekli işlemleri yaptıklarını söylediler ve Speedtest'e girdiğim de 70 Mbps hız aldığımı gördüm. Buna ek olarak aldığım paket 100 Download - 8 Upload içeriyordu, fakat 1-2 ay kullandıktan sonra Upload hızım bir anda 15'e yükseldi ve hiç bir belge veya sözleşme onaylamadan. Fiyatta değişiklik olmadı ayrıca. Benim yaklaşık 6 aylık deneyimim bu şekilde oldu şu an ödediğim fiyat 240 TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Recep ali
İlgilendiği Kategoriler
Donanım
Türknet deneyimleme fırsatım hiç olmadı fakat şu an Gıbır daha ucuz duruyor. Eğer Gigafiber altyapısı bulunmuyorsa ben Gıbırnet'i tercih ederdim.
Ayrıca yaşadıklarımı da şöyle anlatayım kısaca.
Altyapımı sorguladığım da 60 Mbps desteklediği yazıyordu. Başvuru ve geçiş süreci tamamlandıktan sonra Speedtest yaptığımda 45 Mbps aldığımı gördüm ve bunu hızlıca Whatsapp hattına ilettim. Kısa bir süre sonra gerekli işlemleri yaptıklarını söylediler ve Speedtest'e girdiğim de 70 Mbps hız aldığımı gördüm. Buna ek olarak aldığım paket 100 Download - 8 Upload içeriyordu, fakat 1-2 ay kullandıktan sonra Upload hızım bir anda 15'e yükseldi ve hiç bir belge veya sözleşme onaylamadan. Fiyatta değişiklik olmadı ayrıca. Benim yaklaşık 6 aylık deneyimim bu şekilde oldu şu an ödediğim fiyat 240 TL.
hocam peki modem veriliyor mu verilmiyorsa nerden nasıl bi modem almalıyım söyler sen sevinirim:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,644
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom