Neler Yeni

Altyapım iyi internet sağlayıcısı fark eder mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ali deniz aktok
Şuana kadar Türk Telekom kullanıyordum fiyatlar arttığı için iptal ettirdim ve Poyraznet adlı firmaya geçmeyi düşünüyorum. Fiyatı gerçekten çok uygun ama aklıma bir soru takıldı sonuçta bu küçük firmaların hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor tt de problem yaşamadıysam bundada yaşamam diye düşünüyorum sizce bu doğru mu?
kesinlikle ve şaşmayın türknet

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
NetSpeed kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum sorunsuz 1M2F9M kodu ile müşteri hizmetlerini arayıp kaydolun 20TL indirim.

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Altyapı da sorun yoksa hepsi aynı. Sorun yaşıyorsan sorunu çözecek olan Telekom.
Daha düşük fiyatla hizmet almak varken.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Altyapı da sorun yoksa hepsi aynı. Sorun yaşıyorsan sorunu çözecek olan Telekom.
Daha düşük fiyatla hizmet almak varken.
Evet benim sorduğum buydu aslında ama kimse cevaplamadı teşekkür ederim

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Hocam biz kod veren değiliz, faturalarımızı kendimiz ödüyoruz ödetmiyoruz.
Herkes yazar, sen karar verirsin.
Birbirimizi kırmaya gerek yok; sonuçta nihai tüketiciyiz .

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Hocam biz kod veren değiliz, faturalarımızı kendimiz ödüyoruz ödetmiyoruz.
Herkes yazar, sen karar verirsin.
Birbirimizi kırmaya gerek yok; sonuçta nihai tüketiciyiz .
tabii ki de öyle keşke forumda hep senin gibi düşünenler olsa.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Yunus Şahin
Bende senin gibi alt yapıma güveniyorum. O yüzden her zaman en ucuz firmayı seçiyorum. NetSpeed kullandım, memnundum. VDSL alt yapısı gelince Turknet'e geçtim, memnundum. Turknet zam yapınca en ucuz olan PoyrazNet'e geçtim, memnundum. Yaklaşık 1 sene kadar kullandıktan sonra o da zam yapınca en ucuz olan Comnet'e geçtim. Hala kullanıyorum, memnunum. Onunla 1 senelik almıştım. Bazı forumlardan da arkadaşını getir kampanyası vardı baya ucuza denk getirdim. Ucuz hangisiyse öneririm.

Turknet ve Comnet Peering anlaşmaları olduğu için VPN gerektirmeden, yasaklı sitelere dahi giriyor. Bunlar bir artı.

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Parayı kazanan firmalar boşuna birbirimizi yiyoruz. Ayrıca herkes birbirinin tercihini veya fikrini beğenmek zorunda değil. Kod vermek yasak değilse verir isteyen kullanır, isteyen kullanmaz. (y)

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Bende senin gibi alt yapıma güveniyorum. O yüzden her zaman en ucuz firmayı seçiyorum. NetSpeed kullandım, memnundum. VDSL alt yapısı gelince Turknet'e geçtim, memnundum. Turknet zam yapınca en ucuz olan PoyrazNet'e geçtim, memnundum. Yaklaşık 1 sene kadar kullandıktan sonra o da zam yapınca en ucuz olan Comnet'e geçtim. Hala kullanıyorum, memnunum. Onunla 1 senelik almıştım. Bazı forumlardan da arkadaşını getir kampanyası vardı baya ucuza denk getirdim. Ucuz hangisiyse öneririm.

Turknet ve Comnet Peering anlaşmaları olduğu için VPN gerektirmeden, yasaklı sitelere dahi giriyor. Bunlar bir artı.
Hocam Poyraznet kullanırken bir sıkıntı yaşadın mı birde hangi ilde ikamet ediyorsun?

Top Bottom