Arama sonuçları: *

1. Lisser

Millenicom iyi midir?

Altyapın max kaç destekliyor? Benimki de maksimum 80 destekliyor fakat 100mbpslik tarifedeyim, 80 alıyorum. Hızı manuel bir şekilde 80'e sabitlemek bir çözüm olabilir. Diğer türlü kopmalar oluşabiliyor.
  2. Lisser

Millenicom'a geçmeden iptal etme sürecim .

Yoğunluğa bağlı da yine de bu kadar uzun sürmemesi lazımdı 1 günde gelip kurdular bize
  3. Lisser

Arkadaşlar sizce en f/p internet hangisi(mobil faturasız)

En ucuzu vodafone, en yavaşı da vodafone. Turkcell kullaniyorum pahali olsa da hiz sorunu yaşamıyorum
  4. Lisser

Hangi internet Sağlayıcısını Önerirsiniz?

superonline altyapısını kullanıyorum* karıştırdım.
  5. Lisser

ben superonline altyapısını kullanıyorum. net bir sey soyleyemicem
  6. Lisser

öyle maalesef ortalama bi modem bile 500 600lere çıkmış
  7. Lisser

en kısa zamanda iptal ettir milleniye falan geç. ayak üstü adam dolandırıyorlar 1665268324 125tlye paketi aldım evde dandik ttnet modem vardı yedekte onu kullanıyorum modem vermediler tabi ek para verirsen verebilirlerde bilmiyorum
  8. Lisser

Fiyat indirimini bırak demediğini bırakmadılar bize. 24mbps internete 200-250 tl istediler bildiğin direkt arayıp iptal ettirdim parasını ödediğim modemi elimden aldılar zorla
  9. Lisser

Benımkıde 85 desteklıyor 100 aldım 85 mbps kullanıyorum. kopma falan olmuyor
  10. Lisser

Millenicom öneririm. superonline lanetinden geçtim, 100mbps paketini aldım 125tlye memnunum aradıktan sonraki gün gelip kurulumu yaptılar o çok hoşuma gitti Turknet yeni fiyatlandırmaları içler acısı
  11. Lisser

Millenicom yetkilileri interneti bağlamaya ne zaman gelir?

Valorant, csgo topluluk sunucuları, craftrise falan kısaca türkiyede sunucusu bulunan çoğu oyunda.
  12. Lisser

Benimde aynı şekilde 80mbps destekliyor. 80 Alıyorum şuan
  13. Lisser

Çok çok nadir yükseliyor ping. Genelde 10-15 ping arasında geziyorum ancak şuan elimdeki modem biraz dandik olduğundan hareket edince internet gidiyor :D:D Milleniden memnunum genel olarak 100mbps paketini aldim
  14. Lisser

Yakın zamanda milleniye geçtim. Ertesi gün sıfırdan kurulum yaptılar geldi internet
  15. Lisser

İnternet sağlayıcısı önerisi lazım!

İstanbul. Veri merkezine bagli
  16. Lisser

90-100 arasi rahat alirsin. 80 mbps 8 upload ile 10 ling civari aliyorum
  17. Lisser

ben yeni yeni geçtim mileniye desteği baya iyi 1 günde kurulumu yaptılar 1000mbpslik tarifeyi aldim 80mbpsye kadar desteklediği için bina 80 alıyorum
  18. Lisser

Turknet VDSL'e Geçiş Kaç Gün Sürüyor?

Evet zam geldi de 24mbpsye 250tl vermektense 80mbpsye 125 veririm daha iyi yine ya tesekkur ederim yardim icin
  19. Lisser

Turknet VDSL'e Geçiş Kaç Gün Sürüyor?

Bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum :D gönlüm netspeed ve mileniden yanaydı ama turknete gectim
Top Bottom