Neler Yeni

Millenicom iyi midir?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?

Ahmet09

80+ Bronze
Ben millenicom kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Göz ardı edilemeyecek kadar kopma yaşadım. Hız düşmeleri oluyor zaman zaman. Yazıyorum müşteri hizmetlerine bir sorun bulunamadı diyorlar sadece

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Sürekli kopmalar oluyor ve her artışta zam yapıyorlar

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?
Ben millenicom kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Göz ardı edilemeyecek kadar kopma yaşadım. Hız düşmeleri oluyor zaman zaman. Yazıyorum müşteri hizmetlerine bir sorun bulunamadı diyorlar sadece
25 ocak benimde bitecek neye geçsem 1 haftadır karar veremedi,m

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Safa Beytullah kalaycı
100 MB hız deniyor ama veremiyorlar altyapı dan dolayı ve sürekli kopma oluyor

şahin doğan

80+ Platinum
Ben tam 2 yıldır kullanıyorum. 2 kere sorun yaşadım 1'i bugündü. İnternet bazı sitelere girmiyordu, whatsapp'a bağlanmıyordu vs vs. Aradım arıza kaydı oluştu 2 saat içinde çözdüler. Diğerde ilk bağlattığımdaydı. Ben öneriyorum.
Alt yapıdan Alt yapıya değişik gösteriyor ama tercih edilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O senin alt yapından dolayı Millenicom ile alakası yok o durumun.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Altyapın max kaç destekliyor? Benimki de maksimum 80 destekliyor fakat 100mbpslik tarifedeyim, 80 alıyorum. Hızı manuel bir şekilde 80'e sabitlemek bir çözüm olabilir. Diğer türlü kopmalar oluşabiliyor.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Ben memnun değilim ama uğraşmamak için kullanıyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Altyapınız veya modeminizden kaynaklı olabilir.

3 seneye yakındır 2 farklı bölgede (biri 3 sene diğeri 2022 eylülden beri) (marmara ve karadeniz) kullanıyorum. Daha 3 senedir 1 kere müşteri hizmetlerini aradığımı bilmem. Hız düşme/kopma veya herhangi bir sorun yaşamadım.
TT kullanırken her Allah'ın günü bir sorun yaşıyordum ancak milleniden aşırı memnunum. Altyapı ve modemde herhangi bir sorun yoksa gerçekten kusursuza yakın çalışıyor diyebilirim. Herhabgi bir sorununuzda çözüm odaklı ne kadar iyiler bilmiyorum hiç sorun yaşamadım.
Diğer sağlayıcılara göre daha az problem yaratan bir sağlayıcı.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
ben millenicomdan türknete geçtim bugün, millenicom hat değerlerim çok iyiydi, hızlı bi internetim yoktu ama ping değerlerim çok stabil ve düşüktü, bahsi geçen internetin de tamamını verebiliyorlardı. Tabii sonra gigafiber gelince direkt bıraktık :D Müşteri temsilciside türknete laf atıyo müşteri temsilcileri yok onların fln die
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben millenicomdan türknete geçtim bugün, millenicom hat değerlerim çok iyiydi, hızlı bi internetim yoktu ama ping değerlerim çok stabil ve düşüktü, bahsi geçen internetin de tamamını verebiliyorlardı. Tabii sonra gigafiber gelince direkt bıraktık :D Müşteri temsilciside türknete laf atıyo müşteri temsilcileri yok onların fln die
şahsen ben öneririm yani millenicomu, 2016 dan beri kullanıyormuşuz öyle dediler

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Modem ile mesafem 10 MT bile yok bağlanmıyor
Screenshot_2023-01-12-19-50-35-510_com.android.settings.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri