Millenicom iyi midir?

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
854
Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?

Ben millenicom kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Göz ardı edilemeyecek kadar kopma yaşadım. Hız düşmeleri oluyor zaman zaman. Yazıyorum müşteri hizmetlerine bir sorun bulunamadı diyorlar sadece

Değiştirme nedeninizi söyler misiniz?

Sürekli kopmalar oluyor ve her artışta zam yapıyorlar

Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?
Ben millenicom kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Göz ardı edilemeyecek kadar kopma yaşadım. Hız düşmeleri oluyor zaman zaman. Yazıyorum müşteri hizmetlerine bir sorun bulunamadı diyorlar sadece
25 ocak benimde bitecek neye geçsem 1 haftadır karar veremedi,m

100 MB hız deniyor ama veremiyorlar altyapı dan dolayı ve sürekli kopma oluyor

Ben tam 2 yıldır kullanıyorum. 2 kere sorun yaşadım 1'i bugündü. İnternet bazı sitelere girmiyordu, whatsapp'a bağlanmıyordu vs vs. Aradım arıza kaydı oluştu 2 saat içinde çözdüler. Diğerde ilk bağlattığımdaydı. Ben öneriyorum.
Alt yapıdan Alt yapıya değişik gösteriyor ama tercih edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O senin alt yapından dolayı Millenicom ile alakası yok o durumun.

Sorunu sırf Millenicom'a atamayız bence. Daha önceki operatörünüzde yaşamadıysanız o zaman milleni sorunlu olabilir.

Altyapın max kaç destekliyor? Benimki de maksimum 80 destekliyor fakat 100mbpslik tarifedeyim, 80 alıyorum. Hızı manuel bir şekilde 80'e sabitlemek bir çözüm olabilir. Diğer türlü kopmalar oluşabiliyor.

Ben memnun değilim ama uğraşmamak için kullanıyorum

Altyapınız veya modeminizden kaynaklı olabilir.

3 seneye yakındır 2 farklı bölgede (biri 3 sene diğeri 2022 eylülden beri) (marmara ve karadeniz) kullanıyorum. Daha 3 senedir 1 kere müşteri hizmetlerini aradığımı bilmem. Hız düşme/kopma veya herhangi bir sorun yaşamadım.
TT kullanırken her Allah'ın günü bir sorun yaşıyordum ancak milleniden aşırı memnunum. Altyapı ve modemde herhangi bir sorun yoksa gerçekten kusursuza yakın çalışıyor diyebilirim. Herhabgi bir sorununuzda çözüm odaklı ne kadar iyiler bilmiyorum hiç sorun yaşamadım.
Diğer sağlayıcılara göre daha az problem yaratan bir sağlayıcı.

ben millenicomdan türknete geçtim bugün, millenicom hat değerlerim çok iyiydi, hızlı bi internetim yoktu ama ping değerlerim çok stabil ve düşüktü, bahsi geçen internetin de tamamını verebiliyorlardı. Tabii sonra gigafiber gelince direkt bıraktık :D Müşteri temsilciside türknete laf atıyo müşteri temsilcileri yok onların fln die
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben millenicomdan türknete geçtim bugün, millenicom hat değerlerim çok iyiydi, hızlı bi internetim yoktu ama ping değerlerim çok stabil ve düşüktü, bahsi geçen internetin de tamamını verebiliyorlardı. Tabii sonra gigafiber gelince direkt bıraktık :D Müşteri temsilciside türknete laf atıyo müşteri temsilcileri yok onların fln die
şahsen ben öneririm yani millenicomu, 2016 dan beri kullanıyormuşuz öyle dediler

Modem ile mesafem 10 MT bile yok bağlanmıyor
Screenshot_2023-01-12-19-50-35-510_com.android.settings.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,808
Üyeler
187,735
Son üye
vaxn99
Geri