Neler Yeni

Millenicom iyi midir?

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Burada Millenicom'un suçu ne ?
Akşam saati olunca sapıtıyor
Altyapın max kaç destekliyor? Benimki de maksimum 80 destekliyor fakat 100mbpslik tarifedeyim, 80 alıyorum. Hızı manuel bir şekilde 80'e sabitlemek bir çözüm olabilir. Diğer türlü kopmalar oluşabiliyor.
Nasıl sabitleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşam saati olunca sapıtıyor
Ekran resmine bak başkalarının ağları kaç diş çekiyor benim evde duvar bile yok bu şekilde diğer gözüken ağda büyük ihtimalle TTNet in modemi bizimkide aynı onlar hizmeti TTNet ten alıyorlar ben mileni den sanki kendi müşterilerine farklı bir yol izliyorlar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ekran resmine bak başkalarının ağları kaç diş çekiyor benim evde duvar bile yok bu şekilde diğer gözüken ağda büyük ihtimalle TTNet in modemi bizimkide aynı onlar hizmeti TTNet ten alıyorlar ben mileni den sanki kendi müşterilerine farklı bir yol izliyorlar
Modemin kaç diş çekmesi ile İSS nin ne alakası var?

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?
Ben memnunum. 5 aydır kullanıyorum vaat edilen hızı tamamen alıyorum, ping değerlerim genellikle stabil.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
dandik modem taktılar, kablo ile 100 mps alamıyorum. aradıgımda sıkıntı gözükmüyor diyor. ara ara internette kopma oluyor, bazen 5 dk da bazen 1 saatte geliyor. daha dün gece 2 de gitti gelmedi uyudum. Türk telekomdayken neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyordum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,068
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kullanıyorum, öneririm.
Comnet de tercih edebilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
dandik modem taktılar, kablo ile 100 mps alamıyorum. aradıgımda sıkıntı gözükmüyor diyor. ara ara internette kopma oluyor, bazen 5 dk da bazen 1 saatte geliyor. daha dün gece 2 de gitti gelmedi uyudum. Türk telekomdayken neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyordum.
Hangi operatör?

Ceyvit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım
milnicom kullanıyorum 3 senedir 100 mbit gayet memnunum sadece iki kere kopma sorunu yaşadım. İstasyona uzaklığın, altyapının sağlamlığı gibi bir çok faktör etkilemekte bağlantını etkileyecektir. Ancak milenicom artık iyice fahiş fiyatlara geldiği için bugün itibari ile netspeed'e geçiş yaptım. Zaten alt yapı aynı milenicom modemi ile devam edeceğim.

Top Bottom