Burada Millenicom'un suçu ne ?Modem ile mesafem 10 MT bile yok bağlanmıyor
Burada Millenicom'un suçu ne ?Modem ile mesafem 10 MT bile yok bağlanmıyor
Akşam saati olunca sapıtıyorBurada Millenicom'un suçu ne ?
Nasıl sabitleniyorAltyapın max kaç destekliyor? Benimki de maksimum 80 destekliyor fakat 100mbpslik tarifedeyim, 80 alıyorum. Hızı manuel bir şekilde 80'e sabitlemek bir çözüm olabilir. Diğer türlü kopmalar oluşabiliyor.
Akşam saati olunca sapıtıyorBurada Millenicom'un suçu ne ?
Ekran resmine bak başkalarının ağları kaç diş çekiyor benim evde duvar bile yok bu şekilde diğer gözüken ağda büyük ihtimalle TTNet in modemi bizimkide aynı onlar hizmeti TTNet ten alıyorlar ben mileni den sanki kendi müşterilerine farklı bir yol izliyorlarBurada Millenicom'un suçu ne ?
Modemin kaç diş çekmesi ile İSS nin ne alakası var?Ekran resmine bak başkalarının ağları kaç diş çekiyor benim evde duvar bile yok bu şekilde diğer gözüken ağda büyük ihtimalle TTNet in modemi bizimkide aynı onlar hizmeti TTNet ten alıyorlar ben mileni den sanki kendi müşterilerine farklı bir yol izliyorlar
Ben memnunum. 5 aydır kullanıyorum vaat edilen hızı tamamen alıyorum, ping değerlerim genellikle stabil.Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?
Adres vereyim gel çöz o zaman ben yaşadığım problemi anlatıyorumModemin kaç diş çekmesi ile İSS nin ne alakası var?
Hangi operatör?dandik modem taktılar, kablo ile 100 mps alamıyorum. aradıgımda sıkıntı gözükmüyor diyor. ara ara internette kopma oluyor, bazen 5 dk da bazen 1 saatte geliyor. daha dün gece 2 de gitti gelmedi uyudum. Türk telekomdayken neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyordum.
türk telekom üzerinden milenicomHangi operatör?
MH ne diyor?türk telekom üzerinden milenicom
bir sıkıntı göremiyoruz diyor sistemdeMH ne diyor?
Yani öncesinde hemen öncesinde TT'de sorun yoksa idi, sorun millenicom'a geçtikten itibaren başladıysa sorun onlarda bence.bir sıkıntı göremiyoruz diyor sistemde