Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,871
Vodafone Tahattüt bitiyor.Değiştireceğiz ben hızı yüksek ve pingi az bir sağlayıcı istiyorum bütçe 130-140 civarı fiber altyapı var.
Commette sorgu yaptım şimdi. Port yok diyor. Millenie.com nasıldır acaba 100mbps 124TL.Bir süre önce türknetten comnete geçiş yaptım turknetin hizmeti iyi fakat ücretleri yüksek gelmişti o sebep ile comnete geçtim ve bir süredir sorunsuz kullanıyorum. birkaç gün önce bir arkadaşımda bağlattı kurulum ve kullanmada henüz bir sorun veya sıkıntı yaşamadık sana uygunluğuna bir göz atmanı tavsiye ederim. 1 aylık alıp eğer beğenmezsen iptal edebilir CMT837PWP bu kod ile 1 ay bedava kullanım sağlayabilirsin tabi ki tercih senin.
ben yeni yeni geçtim mileniye desteği baya iyi 1 günde kurulumu yaptılar 1000mbpslik tarifeyi aldim 80mbpsye kadar desteklediği için bina 80 alıyorumCommette sorgu yaptım şimdi. Port yok diyor. Millenie.com nasıldır acaba 100mbps 124TL.
tek tek kontrol et en hızlısını alVodafone Tahattüt bitiyor.Değiştireceğiz ben hızı yüksek ve pingi az bir sağlayıcı istiyorum bütçe 130-140 civarı fiber altyapı var.
90-100 arasi rahat alirsin. 80 mbps 8 upload ile 10 ling civari aliyorumAlıntıyı görüntüle 100mbps yi tam alabilir miyim? Suanda valoda pingim 40 daha düşer mi?
Şehir neresi hocam? Kayseride ayni olur mu acaba?90-100 arasi rahat alirsin. 80 mbps 8 upload ile 10 ling civari aliyorum
İstanbul. Veri merkezine bagliŞehir neresi hocam? Kayseride ayni olur mu acaba?
netspeed kullanıyorum türknetten geçtim fiyat yüzünden. Bu ay 104TL ödedim, davet kodu ile 10TL indirim alıyorsunuz
port olup olmaması önemli değil zaten, geçiş yaparken aynı portu kullanacaksın. Onlar hallediyorlar işlemleri