Superonline altyapısı var dedin ama o yüzden söyledim Superonline altyapısı var demek ona özel fiber olduğunu belli ederFiber altyapi olsa da fiber kullansak keske ama..
He o zaman ben netspeed öneririm VDSL altyapı varsa sen Superonline var diyince bende fiber vardır diye düşündüm bir an herşeyi unut netspeed bağlat benceKafa gidik hocam vdsl ile 75 alabiliyorum max 100luk tarifeyi alicagim
Superonline altyapısı var dedin ama o yüzden söyledim Superonline altyapısı var demek ona özel fiber olduğunu belli eder
Hayırlı olsun turknet de güzel de fiyat zamlı olduğu için demedim ben yoksa bende turknet kullanıyorum ama gigafiberAlıntıyı görüntüle
Bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordumgönlüm netspeed ve mileniden yanaydı ama turknete gectim
Evet zam geldi de 24mbpsye 250tl vermektense 80mbpsye 125 veririm daha iyi yine ya tesekkur ederim yardim icinHayırlı olsun turknet de güzel de fiyat zamlı olduğu için demedim ben yoksa bende turknet kullanıyorum ama gigafiber
Rica ederim keyifli kullanımlarEvet zam geldi de 24mbpsye 250tl vermektense 80mbpsye 125 veririm daha iyi yine ya tesekkur ederim yardim icin