Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

Evde vdsl var eski telefon hattı üzerinden. Türk Telekom paket 100mbps en hızlı olduğu zaman 80 85 alıyorum, download 25 falan 350tl ödüyorum.
  2. LothbLoki

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Dosty hizmetin kötülüğü zaten orda ortaya çıkıyor. İki bina yanda fiber var ben vdsl e mahkumum, fiber taleplerime olumlu yaklaşmıyorsa kötü hizmettir.
  3. LothbLoki

Sadece ben kötü hizmet alıyorum demedim binlerce insan şikayetçi durumdan. Canının keyfine göre bakım var diye internet kesmek ne demek bakım falanda olmuyor laf olsun torba dolsun, günlerce hizmet alamadığımı bilirim ve bunun yanında faturaya yansıyan olumlu bir şey de asssssla olmuyor. Tekel...
  4. LothbLoki

Başarısı benim ve diğer şikayet eden insanların evine uğramıyor sanırım, pekala.
  5. LothbLoki

Sence dertleri vatandaşa kaliteli hizmet vermek mi? Tabii ki sorumlusu Türktelekom.
  6. LothbLoki

Yardım 72 Saattir internetim yok ücret ödeyecek miyim?

Benim bölgemde dönem dönem kısa çalışmalar oluyor kısa dediğim 15-24 saat arası oluyor günlerce uzadığını görmedim, böyle kesintiler olunca faturada asla azalma görmedim ama sizin durum farklı olabilir o yüzden kesin bir şey diyemem. Direkt Türk Telekom ile konuştunuz mu?
  7. LothbLoki

Türknet Fatura 290YTL olmuş

Vay arkadaş ne dertler var, bende burada mobil veriyle geçineyim.
  8. LothbLoki

Yardım İnternet Altyapısı Hakkında

Fiber işine bulaşırsam çok çook uzun sürer diye düşünüyorum, hem bunu tek talep eden kişi benim hem de konum yüzünden :/
  9. LothbLoki

Yardım İnternet Altyapısı Hakkında

Arkadaşlar ben İstanbul/Silivri'ye bağlı çevre köylerden birisinde oturuyorum düne kadar Vodafone Redbox kullanıyordum taahhütü bittiği için iptal etmek zorunda kaldım şuan evde internet yok. Bundan yıllar önce evde ev telefonu vardı Türk Telekom'a bağlıydı, o zamanlar adsl şeklinde internet...
  10. LothbLoki

Türkiyenin Her Yerine Fiber Geliyor

Bizim oturduğumuz yerler kesin kalan %10'luk kısımda :D Şaka bir yana beni de aradılar 1-1,5 ay önce alt yapı için, belki gelebilir.
  11. LothbLoki

Vodafone Redbox Nasıldır?

Evde altyapı olmadığı için sınırsız paketini kullanıyorum. Akşam 19:30 - 23:00 arası download'ım 0.2'lere hatta 0'lara düşüyor onun dışında pek sorunum yok.
  12. LothbLoki

Superbox veya redbox ın bölgemde kaç mb verceğini nasıl öğrenebilirim

Şuan redbox kullanıyorum, eve hiçbir şekilde normal internet bağlatamadığım için, sınırsız paket 180tl 15 down 5 up, twitchde 720p yayın izlerken bile arada takılıyor. Bence normal kablolu bağlatabiliyorsan bağlat, ben değmiyceğini düşünüyorum.
  13. LothbLoki

Vodafone Redbox Alıcakları vazgeçiricek önerenleri kızartıcak konu

Ben nereye sorsam altyapı yok diyorlar bu konu hakkında net bilgi ve çözüm için nereye gidebilirim ya da hangi kurumu aramam lazım bilginiz var mı? 15 down 5 up a 180tl vermek can sıkıcı bir durum.
  14. LothbLoki

Yazık tabi ki ama başka seçeneğim yok, Silivriye bağlı bir köyde oturuyorum internet için nereye gittiysem altyapı yok bağlayamayız dediler, telefon ile aradım böyle böyle işte nasıl altyapı yok bir kaç sene önce türktelekom kullanıyordum ne olduda bağlayamıyorsunuz? Öyle 100mbps falan...
  15. LothbLoki

Evde altyapı olmadığı için redbox sınırsız paket kullanıyorum. Bazen arkadaşlarımla discordda konuşmama izin vermiyor ama başka seçenek yok ne yaparsın :/
Top Bottom