-CrawL
80+ Gold
Nereden bakıyorsunuz?Bize de geliyormuş .
Nereden bakıyorsunuz?Bize de geliyormuş .
Soruyu görmemiştim şimdi cevaplıyorum.hocam şimdi misal benim düz mantık anladığım mahallede 10 ev varsa 9 u fiber olacak ama senin demen mahallelere gelecek evlere gelmecek mi
bizim burda var bende yok ne anladım o işten dgzsfSoruyu görmemiştim şimdi cevaplıyorum.
Mahalledeki ev sayısının oranının hiçbirinden bahsedilmemiş hocam. Bahsedilen şey fiber altyapıya sahip en az 1 ev olan mahalle fiber sayılıyor ve bu mahallelerin oranını %90 yapacaklarmış. Koskoca mahallede 1 ev bile fiber altyapıya sahip olsa o mahalleye fiber gelmiş olacak sonuç olarak.
Valla hocam çok fazla düşünmemek lazım kafayı yerizbizim burda var bende yok ne anladım o işten dgzsf
Evimiz gelen saha ekibinden öğrendik.Nereden bakıyorsunuz?
ve %10 luk kısımsındırBende pek ümitli değilim ama ben bunu şeye bağlıyorum Kılıçdaroğlu işte seçilirsek her yerde genişbant internet olacak demişti.Hükümette gençlerden oy toplamak için sanırım böyle bir şey ortaya çıkardı.İnşallah gerçekleşir ve o %10 kısımda biz olmayız gdfbgd
Bizim oturduğumuz yerler kesin kalan %10'luk kısımdaHadi inşallah
Hayatım boyunca 10Mbps hızı geçemedim gelirse benim için çok iyi olur yayın açmak istiyorum ama internet yüzünden açamıyorum.Bence doğru. 6-7 ay önce VDSL geldi bölgeme. Şimdi de bölgemde Fiber çalışması yapılıyor. Tüm yollar kazıldı. 3 bina yanımız gerçek fiber desteklemeye başladı.
biraz geç oldu ama kullandımNe yaptınız kullanıyormusunuz turkneti sizlerkod vermiştim sanırım sizlere