Neler Yeni

Vodafone Redbox Alıcakları vazgeçiricek önerenleri kızartıcak konu

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Kısa ve öz Eklerde her şey gözüküyor alıcaklara önerim uzak kalmaları. 5 aydır kullanıyorum hiçbir zaman türkiye sunucularında 50 ms in altında görmedim (evet ss dekide türkiye sunucusu) arkada indirmeyi bırakın google bile açık değilken internet bu denli rezalet önerenlere hiçbirşey demek istemiyorum zaten modem 5 çekiyor durum böyle köyde de denedim o biraz daha stabil almayın aldırmayın arkadaşlar verdiğiniz parayla kalırsınız çıkmak isteseniz çıkamazsınız 1600 tl gibi bi cayma fiyatı çıkarıyorlar fatura deseniz sınırsız istiyosanız internet sınırlı + pingden bağlanabilene bin şahit lazım + 180 tl fatura sitesinde 160 yazdığına bakmayın ne kadar her şey desenizde sonradan aradığınızda neden 180tl faturam var dediğinizde size cihaz taksiti olduğunu söyleyecekler ve hiçbir şey diyemeyeceksiniz söyleyeceklerim bu kadar iyi forumlar.

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    8.7 KB · Hit: 34
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    34.4 KB · Hit: 37

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İnternet şans işi. Vodafone kullanıyorum, çok memnunum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet şans işi. Vodafone kullanıyorum, çok memnunum.
burda kötülediğim vodafone nin kendi altyapısı veya tt altyapısı üzerinden sunduğu hizmet değil 4.5G ev interneti oo altyapı yok derdi yok oo diye reklamlarını yapıp öve öve bitiremedikleri Redbox benim diyişimle kırmızı karton kutu hizmetinin rezilliği

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Evde altyapı olmadığı için redbox sınırsız paket kullanıyorum. Bazen arkadaşlarımla discordda konuşmama izin vermiyor ama başka seçenek yok ne yaparsın :/

20210129_212708.jpg

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben de Superbox kullanıyordum, siz gibi hiç memnun değildim. Kurtuldum sonunda.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Evde altyapı olmadığı için redbox sınırsız paket kullanıyorum. Bazen arkadaşlarımla discordda konuşmama izin vermiyor ama başka seçenek yok ne yaparsın :/

Alıntıyı görüntüle

Vodafone alınmaz bizim yakın akrabamızda var 16 megabit download 3 upload berbat bir internet 100 megabit'lik bir dosya indirmeye kalksan 5 dakikanı alıyor sinyal alanı çok düşük yandaki odaya bile zor çekiyor almayın paranıza yazık

veppi

80+
Kısa ve öz Eklerde her şey gözüküyor alıcaklara önerim uzak kalmaları. 5 aydır kullanıyorum hiçbir zaman türkiye sunucularında 50 ms in altında görmedim (evet ss dekide türkiye sunucusu) arkada indirmeyi bırakın google bile açık değilken internet bu denli rezalet önerenlere hiçbirşey demek istemiyorum zaten modem 5 çekiyor durum böyle köyde de denedim o biraz daha stabil almayın aldırmayın arkadaşlar verdiğiniz parayla kalırsınız çıkmak isteseniz çıkamazsınız 1600 TL gibi bi cayma fiyatı çıkarıyorlar fatura deseniz sınırsız istiyosanız internet sınırlı + pingden bağlanabilene bin şahit lazım + 180 TL fatura sitesinde 160 yazdığına bakmayın ne kadar her şey desenizde sonradan aradığınızda neden 180tl faturam var dediğinizde size cihaz taksiti olduğunu söyleyecekler ve hiçbir şey diyemeyeceksiniz söyleyeceklerim bu kadar iyi forumlar.
Kardeşim THH de hakkın var eğer sana 13 aydan fazla taahhüt yaptırdıysa sadece indirim ücretlerini ödeyerek çıkabilirsin

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Vodafone alınmaz bizim yakın akrabamızda var 16 megabit download 3 upload berbat bir internet 100 megabit'lik bir dosya indirmeye kalksan 5 dakikanı alıyor sinyal alanı çok düşük yandaki odaya bile zor çekiyor almayın paranıza yazık
Yazık tabi ki ama başka seçeneğim yok, Silivriye bağlı bir köyde oturuyorum internet için nereye gittiysem altyapı yok bağlayamayız dediler, telefon ile aradım böyle böyle işte nasıl altyapı yok bir kaç sene önce türktelekom kullanıyordum ne olduda bağlayamıyorsunuz? Öyle 100mbps falan istemiyorum 20mbps civarı olsun ucuz olsun benim olsun.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Kardeşim THH de hakkın var eğer sana 13 aydan fazla taahhüt yaptırdıysa sadece indirim ücretlerini ödeyerek çıkabilirsin
tabi kardeşim ya sadece şu forumda kaç bin kişi çıkar acaba thh mağduru olan ne uğraşıcam

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Yazık tabi ki ama başka seçeneğim yok, Silivriye bağlı bir köyde oturuyorum internet için nereye gittiysem altyapı yok bağlayamayız dediler, telefon ile aradım böyle böyle işte nasıl altyapı yok bir kaç sene önce türktelekom kullanıyordum ne olduda bağlayamıyorsunuz? Öyle 100mbps falan istemiyorum 20mbps civarı olsun ucuz olsun benim olsun.

Bende Türknet kullanıyordum ama sorun yaşadım müşteri hizmetleri yoktu muhattap olacağım kimse yoktu bende tek çare olarak kapatmakta buldum şu anda Türk Telekom kullanıyorum 35 megabit 5.5 upload veriyor 20-30 TL daha fazla veriyoruz ama sorunumuz olursa karşımızda muhattap olacak birisini arıyoruz o yüzden geçtik müşteri hizmetleri iyi daha dün Türk Telekom aboneliğimi başlattım bugün gelip kurulumu yapıp gittiler gayet hızlı ama fiyatları bir tık fazla

Top Bottom