Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

KABLO NET İYİMİDİR GEÇMELİMİYİM

Gıbırnet tavsiye ederim, Türk Telekom kopuyor Gıbır kopmuyor aynı evde ikisini de kullanıyorum.
  2. OrkunJJ

Yardım Türk Telekom binama fiber altyapı çekme işlemlerine başladı

Teşekkürler, tamda müdürlüğü arıyordum ama bu firmaların ne hikmetse bütün müdürlük numaralarını sır gibi saklıyorlar internette bile çıkmıyor. Her yerde aynı numara 444 1 444 başka bir numara bulmak o kadar zor ki şaka gibiler.
  3. OrkunJJ

Yardım Türk Telekom binama fiber altyapı çekme işlemlerine başladı

Merhaba, Türk Telekom sonunda binama fiber altyapı çekme işlemlerine başladı. Caddeden yolu kazıp turuncu fiber kablosunu binama kadar çekti. Kutu koymaları gerekiyormuş ancak 1 haftayı geçti gelen giden yok. Türk Telekom'u aradım bilgi almak için, altyapı çalışmaları hakkında bilgi...
  4. OrkunJJ

Superonline Tarifem Bitti, Tavsiyeniz var mı?

Bu firmaların bayisi olmuyor genelde. Telefonla arayıp iletişime geçerek abonelik başlatıyorsun mobil uygulama üzerinden sana hesap bilgileri veriyorlar, giriş yapıp sözleşmeleri indiriyorsun pdf olarak. Onları çıktı almanı istiyor firma. Dolduruyorsun eksiksiz. Sonrasında bazı firmalar kendine...
  5. OrkunJJ

Superonline Tarifem Bitti, Tavsiyeniz var mı?

Hiç taahhütlülere bulaşma bence. Gıbırnet, Millenicom, TürkNet, Netspeed gibi firmalara yönelebilirsin.
  6. OrkunJJ

Aboneliği aktif bir eve başka sağlayıcıdan abonelik almak?

Aynı daireye 2. bir abonelik bağlatamazsın. Orada iletişim konusunda bir yanlışlık olmuştur. Her binadaki her bir dairenin bir tane portu var. Benim evimde de 2 tane aboneliğim var. Birisi kendi dairemden birisi alt kattaki dairemden geliyor. Tek daireden olsa 2 tane direk alt katla uğraşmadan...
  7. OrkunJJ

Hangi İSS'ye abone olmalıyım?

GıbırNet bağlat hocam. Şu anda kampanya var. Aylık 240TL ye çıkarmışlardı. 1 Yıllık peşin ödeme de aylık 160TL ye geliyor.
  8. OrkunJJ

Öneri Ethernet kablosu almalı mıyım

Ucuz bir kablo alabilirsin. Yüksek paralar ödemene gerek yok işini görecektir. Yukarı da bir arkadaş Alfais CAT6 kablo paylaşmış. Onu alabilirsin. https://www.amazon.com.tr/dp/B07NDDQKRS?ref_=cm_sw_r_apan_dp_XK4DDGKPCA08G04T846E&th=1...
  9. OrkunJJ

Öneri Ethernet kablosu almalı mıyım

İnternet aboneliğinin paketinde hızın kaç megabit ise onu alırsın. Zaten wifi ile 70mbps hızdan sonra modem iyi değilse hız düşükleri vs. görülebiliyor. Paketindeki hızın kaç ona göre kablo almanı öneririm.
  10. OrkunJJ

Gibirnet Paketlerine Zam Geldi!

Millenicom da 100mbps paket şuan 190 gözüküyor. En uygunu millenicom gibi. Bu kadar zam yapılmaz yapılmamalı ya. Millenicom daydım zaten 8 9 ay önce, birden habersiz %50 zam yaptılar diye ertesi gün aboneliği sonlandırıp gıbıra geçmiştim. Yaklaşık 8 9 aydır da kullanıyorum. Fazlasıyla mennunum...
  11. OrkunJJ

Millenicom'dan Gibirnet'e geçiş

Tavsiye ederim. Bakımlarını sabaha karşı 4-5 civarlarında yapıyorlar genelde, gün içerisinde kopma durumu yaşamadım. (1,2 kere belki o da sunucularda oluşan sorunlardan dolayıymış demişlerdi) Zam yapsınlar şu piyasada 110TL bedava gibi ama fazla yapmamalarını ümit ediyorum. 1686328362...
  12. OrkunJJ

50 MBPS İçin Ucuz İss Önerisi

GıbırNet.
  13. OrkunJJ

2023 Taahhütlü mü yoksa Taahhütsüz internet mi ?

Anladım hocam sustum :D:)
  14. OrkunJJ

Valla hocam ne duyduğunu bilmiyorum ama kötü internet kanının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben geçiş yaparken araştırmalarım üzerine bir negatiflik görmemiştim dolayısıyla f/p hizmet vermeleri açısından tercih etmiştim. İstanbul ve Tekirdağ daki aboneliklerimde bir sorun yok gıcır gıcır...
  15. OrkunJJ

Ayda bir gece 2 3 den sonra çalışma yapıyorlar sanırım onun haricinde kesinti sorunu 1 belki 2 defa yaşadım. Genelde bu kesintiler gece yarısına denk geldi bakım mı yapıyorlardı artık yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Sitesinden ticket açmıştım. Sabahına internetim aktifti.
  16. OrkunJJ

Dostum GIBIRNet kullanıyorum memnunum. 100 mbps download 8 upload paketim 110TL ödüyorum. Millenicom zam yaptığında geçmiştim en az 4 5 ay oldu galiba. İstanbul daki evimde de TürkNet vardı o da zam yapınca 2 ay önce onu da GIBIRNet e geçirdim. Sorunsuz ve memnun bir şekilde kullanıyorum.
  17. OrkunJJ

TürkNet fiyat zammııı

Arayıp görüşün hocam. GıbırNet, Millenicom, Netspeed, Comnet gibi firmaların müşteri hizmetlerini arayın ve altyapı sorgulaması yapmalarını isteyin. Kimisi hizmet vermeyecektir ama illaki bu firmaların arasından 1 2 tane çıkar. Türk Telekom altyapın var ise %99 hepsi hizmet sağlarlar.
  18. OrkunJJ

TürkNet fiyat zammııı

26 sından önce geçiş işlemini tamamlarsanız 1 gün öncesinden de olsa kullandığınız güne göre fatura çıkacaktır diye düşünüyorum. Yani 250 değilde belki 200 ödersiniz. TürkNet in insafına kalmış bir şey. 1676812497 VDSL altyapı kötüyse Fiber için değebilir ama VDSL altyapı iyiyse Fiber e o kadar...
  19. OrkunJJ

TürkNet fiyat zammııı

Evet kullandığınız kadarını ödersiniz. Bu arada iptal etmenizi önermiyorum arkadaşlar iptal demiş ama iptal yaparsanız hattınızı(portunuzu) kaybedebilirsiniz. Bölgenizde yeterli port yoksa port boşalana kadar internetsiz kalır sıra beklersiniz. Hangi firmaya geçiş yapacaksanız direk o firmayla...
  20. OrkunJJ

Millenicom 1 2 haftadır internet kopuyor

Dairene kabloyu Millenicom çektiyse Millenicom dan sorunun çözülmesini isteyebilirsin. Çekmediyse eğer elektrikçi falan internet kablosu çeken birine yaptırmalısın.
Top Bottom