Neler Yeni

TürkNet fiyat zammııı

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
türknet kullanıyordum 140 liraya geliyordu ama diğer ay faturam 249 lira olucagı mesajı geldi , ztn 75 mbps alıyorum bu normalmi. internete geçerken 6 ay sabit fiyat garantisi diye birsey söylediklerini hatırlıyorum ne yapmalıyım bu fiyatı vermek istemiyorum?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
türknet kullanıyordum 140 liraya geliyordu ama diğer ay faturam 249 lira olucagı mesajı geldi , ztn 75 mbps alıyorum bu normalmi. internete geçerken 6 ay sabit fiyat garantisi diye birsey söylediklerini hatırlıyorum ne yapmalıyım bu fiyatı vermek istemiyorum?
Taahhütsuz de sabıt fiyat garantisi verilmez vermezler Turknet de toplu ödeme var sadece tek fiyat istersen

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam millenicom netspeed gibi.firmalara gecebilirisn

ridvan k

80+ Bronze
İptal et gitsin bence

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Taahhütsüz olduğu zaman böyle sıkıntılar olabiliyor. Maalesef bir şey yapamazsınız.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki iptal etsem bu 26 sında kesilecek olan faturayı ödermiyim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
peki iptal etsem bu 26 sında kesilecek olan faturayı ödermiyim
Evet kullandığınız kadarını ödersiniz. Bu arada iptal etmenizi önermiyorum arkadaşlar iptal demiş ama iptal yaparsanız hattınızı(portunuzu) kaybedebilirsiniz. Bölgenizde yeterli port yoksa port boşalana kadar internetsiz kalır sıra beklersiniz. Hangi firmaya geçiş yapacaksanız direk o firmayla görüşüp o firma üzerinden nakil işlemi yaptırmanız gerekiyor. Ben GIBIRNet kullanıyorum memnunum. Diğer ISS ler de fena değil. Tercih size kalmış.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kullandığınız kadarını ödersiniz. Bu arada iptal etmenizi önermiyorum arkadaşlar iptal demiş ama iptal yaparsanız hattınızı(portunuzu) kaybedebilirsiniz. Bölgenizde yeterli port yoksa port boşalana kadar internetsiz kalır sıra beklersiniz. Hangi firmaya geçiş yapacaksanız direk o firmayla görüşüp o firma üzerinden nakil işlemi yaptırmanız gerekiyor. Ben GIBIRNet kullanıyorum memnunum. Diğer ISS ler de fena değil. Tercih size kalmış.
zaten hocam geçiş yapacağım şu fatura mevzunu arayıp öğreneyim en iyisi

Cihangir

80+ Gold
bende 100 mbps 170 ödüyodum 250 oldu iptal ettirmicem burda sadece türknet fiber diğerleri vdsl olduğu için zam yapsada değiştirmem

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
zaten hocam geçiş yapacağım şu fatura mevzunu arayıp öğreneyim en iyisi
26 sından önce geçiş işlemini tamamlarsanız 1 gün öncesinden de olsa kullandığınız güne göre fatura çıkacaktır diye düşünüyorum. Yani 250 değilde belki 200 ödersiniz. TürkNet in insafına kalmış bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 100 mbps 170 ödüyodum 250 oldu iptal ettirmicem burda sadece türknet fiber diğerleri vdsl olduğu için zam yapsada değiştirmem
VDSL altyapı kötüyse Fiber için değebilir ama VDSL altyapı iyiyse Fiber e o kadar ödemenin hiçbir manası yok.
Gbit Fiber verilen yerlerde bence bu fiyata kesinlikle değer.

Kadirikoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
AbdulKadir can akyıldız
Millenicoma geçtim bile.
Yine 92 mbps alıyorum. Nadiren Kopmalar yaşasam bile 250 tl ödemekten iyidir.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bizede zam geldi 250 oldu. Ucuz operatör bulursam geçmeyi bende düşünüyorum. Şu an için bizim bölgeye bakan Vodafone ve TTNet var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,303
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom