Neler Yeni

TürkNet fiyat zammııı

Cihangir

80+ Gold
Millenicoma geçtim bile.
Yine 92 mbps alıyorum. Nadiren Kopmalar yaşasam bile 250 TL ödemekten iyidir.
millenicom kullanırken o sorun bendede vardı ama sonrada arttı günde 7 8 defa oldu ve 3 4 saat gelmiyordu bende kapattırmak istedim oyaladılar bi yerden sonrada sövdüm saydım kapattırdım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Bizede zam geldi 250 oldu. Ucuz operatör bulursam geçmeyi bende düşünüyorum. Şu an için bizim bölgeye bakan Vodafone ve TTNet var.
Arayıp görüşün hocam. GıbırNet, Millenicom, Netspeed, Comnet gibi firmaların müşteri hizmetlerini arayın ve altyapı sorgulaması yapmalarını isteyin. Kimisi hizmet vermeyecektir ama illaki bu firmaların arasından 1 2 tane çıkar. Türk Telekom altyapın var ise %99 hepsi hizmet sağlarlar.

Kadirikoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
AbdulKadir can akyıldız
millenicom kullanırken o sorun bendede vardı ama sonrada arttı günde 7 8 defa oldu ve 3 4 saat gelmiyordu bende kapattırmak istedim oyaladılar bi yerden sonrada sövdüm saydım kapattırdım
Eğer 3-4 saat gibi süreler oluşursa iptal ettirebilirim. 18.00-24.00 saatleri arası kullanıyorum genelde yetiyor. Bağlanalı 1 hafta oldu bakıcaz

Cihangir

80+ Gold
Eğer 3-4 saat gibi süreler oluşursa iptal ettirebilirim. 18.00-24.00 saatleri arası kullanıyorum genelde yetiyor. Bağlanalı 1 hafta oldu bakıcaz
oyundayken bir anda internet gidiyo saatlerce gelmiyodu mobil veri kullandım hep

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
türknet kullanıyordum 140 liraya geliyordu ama diğer ay faturam 249 lira olucagı mesajı geldi , ztn 75 mbps alıyorum bu normalmi. internete geçerken 6 ay sabit fiyat garantisi diye birsey söylediklerini hatırlıyorum ne yapmalıyım bu fiyatı vermek istemiyorum?
ben comnete geçtim özelden yazarsan coment hakkında bilgi veririm

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Kerem
Milenicom da zam yaptı 210 TL şuan fiber+modem parası (her türlü alıyorlar 20TL)
NetSpeed e geçtim aynı port üzerinden hızda bir kayıp yok gene aynı kullanıyorum.
Memnunum.

Top Bottom