Neler Yeni

2023 Taahhütlü mü yoksa Taahhütsüz internet mi ?

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Dostlar selam eve internet almayı düşünüyoruz (ev kendimizin ,kira değil). Öncelikle Vdsl altyapıya sahibiz ve 100 mb paket almayı düşünüyorum, bu bağlamda araştırdım ve en mantıklı Netspeed'i buldum 100 mb download, 8 mb upload aylık 159 tl. Fakat babam yine zam yapılacağını düşündüğü için taahhütlü alalım diyor ve bu değerlere sahip taahhütlü paketler aylık 250 tl civarında değişiyor sizce uzun vadede mantıklı olanı hangisi? Düşünceleriniz nelerdir ve benzer deneyimi olanlar aktarabilirlerse memnun olurum.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Dostlar selam eve internet almayı düşünüyoruz (ev kendimizin ,kira değil). Öncelikle Vdsl altyapıya sahibiz ve 100 mb paket almayı düşünüyorum, bu bağlamda araştırdım ve en mantıklı Netspeed'i buldum 100 mb download, 8 mb upload aylık 159 TL. Fakat babam yine zam yapılacağını düşündüğü için taahhütlü alalım diyor ve bu değerlere sahip taahhütlü paketler aylık 250 TL civarında değişiyor sizce uzun vadede mantıklı olanı hangisi? Düşünceleriniz nelerdir ve benzer deneyimi olanlar aktarabilirlerse memnun olurum.
Dostum GIBIRNet kullanıyorum memnunum. 100 mbps download 8 upload paketim 110TL ödüyorum. Millenicom zam yaptığında geçmiştim en az 4 5 ay oldu galiba. İstanbul daki evimde de TürkNet vardı o da zam yapınca 2 ay önce onu da GIBIRNet e geçirdim. Sorunsuz ve memnun bir şekilde kullanıyorum.

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum GIBIRNet kullanıyorum memnunum. 100 mbps download 8 upload paketim 110TL ödüyorum. Millenicom zam yaptığında geçmiştim en az 4 5 ay oldu galiba. İstanbul daki evimde de TürkNet vardı o da zam yapınca 2 ay önce onu da GIBIRNet e geçirdim. Sorunsuz ve memnun bir şekilde kullanıyorum.
Peki kesinti sorunu yaşadın mı ve yaşadıysan da müşteri hizmetleri yardımcı oldular mı ?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Hocam bende ayjı düşüncede idim Vodafone kullanıyordum ve memnundum.

Faturam 96₺ idi 24 ay taahüt ile 200₺ ye çıkıcaktı (Fakat 50 Mbps) ve bende netspeed geçme kararı aldım 149₺ ücreti ile 86 Mbps kullanıyorum ayrıca davet kodu ilede 10₺ indirimim var 140₺ ye gayet memnunum.

Zam 6. Ayda yapılacak tahminim 149 dan 199 yapacakları ama bellide olmaz.

Ben yerinde netspeed geçerdim 250₺ den her türlü aşşağıda olucak 10₺ olsa bile 24 ayda 1 ay ucuz demek oluyor bu.

Bu arada davet kodu ile 12 ay boyunca 10₺ indirim kazanıyorsunuz dilerseniz paylaşabilirim.

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Hocam bende ayjı düşüncede idim Vodafone kullanıyordum ve memnundum.

Faturam 96₺ idi 24 ay taahüt ile 200₺ ye çıkıcaktı (Fakat 50 Mbps) ve bende netspeed geçme kararı aldım 149₺ ücreti ile 86 Mbps kullanıyorum ayrıca davet kodu ilede 10₺ indirimim var 140₺ ye gayet memnunum.

Zam 6. Ayda yapılacak tahminim 149 dan 199 yapacakları ama bellide olmaz.

Ben yerinde netspeed geçerdim 250₺ den her türlü aşşağıda olucak 10₺ olsa bile 24 ayda 1 ay ucuz demek oluyor bu.

Bu arada davet kodu ile 12 ay boyunca 10₺ indirim kazanıyorsunuz dilerseniz paylaşabilirim.
Ben de aynı düşüncedeyim aslında arada 100tl lik bir fiyat farkı var çünkü ve bunu yıla vurduğumuz zaman ciddi bir rakam oluyor, teşekkür ederim alacağım netleşirse size ulaşırım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Peki kesinti sorunu yaşadın mı ve yaşadıysan da müşteri hizmetleri yardımcı oldular mı ?
Ayda bir gece 2 3 den sonra çalışma yapıyorlar sanırım onun haricinde kesinti sorunu 1 belki 2 defa yaşadım. Genelde bu kesintiler gece yarısına denk geldi bakım mı yapıyorlardı artık yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Sitesinden ticket açmıştım. Sabahına internetim aktifti.

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Ayda bir gece 2 3 den sonra çalışma yapıyorlar sanırım onun haricinde kesinti sorunu 1 belki 2 defa yaşadım. Genelde bu kesintiler gece yarısına denk geldi bakım mı yapıyorlardı artık yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Sitesinden ticket açmıştım. Sabahına internetim aktifti.
Anladım, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
duyduğum en kötü internet. :D aşırı kötü (reklam yapıp kullanıcı çoğaltma zam yaparlar) :D

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
duyduğum en kötü internet. :D aşırı kötü (reklam yapıp kullanıcı çoğaltma zam yaparlar) :D
Valla hocam ne duyduğunu bilmiyorum ama kötü internet kanının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben geçiş yaparken araştırmalarım üzerine bir negatiflik görmemiştim dolayısıyla f/p hizmet vermeleri açısından tercih etmiştim. İstanbul ve Tekirdağ daki aboneliklerimde bir sorun yok gıcır gıcır internet. Türk Telekom, TürkNet, Netspeed in verdiği internetten pek farkı yok.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
Valla hocam ne duyduğunu bilmiyorum ama kötü internet kanının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben geçiş yaparken araştırmalarım üzerine bir negatiflik görmemiştim dolayısıyla f/p hizmet vermeleri açısından tercih etmiştim. İstanbul ve Tekirdağ daki aboneliklerimde bir sorun yok gıcır gıcır internet. Türk Telekom, TürkNet, Netspeed in verdiği internetten pek farkı yok.
sen anlamadın bence beni :D

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Ben de yeni internet sağlayıcısı arayışı içindeyim 100 Download 7 upload alıyorum 250tl ödüyorum. Biraz fazla gibi geliyor bana konuyu takipteyim.

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Ben de yeni internet sağlayıcısı arayışı içindeyim 100 Download 7 upload alıyorum 250tl ödüyorum. Biraz fazla gibi geliyor bana konuyu takipteyim.
Bahsettiğin paket taahhütlü sanırım demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,310
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom