Neler Yeni

2023 Taahhütlü mü yoksa Taahhütsüz internet mi ?

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Upload 7.60 civarı alıyorum yani yaklaşık 8 oluyor.

Davet kodum bu hocam: IVUY97
kral kodunla başvuru yaptım 2. aydan itibaren indirim uygulanacakmış Salı günü kuruluma geliyorlar hadi hayırlısı :)

Müşteri hizmetleri lazımsa size Kesinlikle Netspeed.
Her firmanın iyi olduğu noktalar var kötü noktaları var.
7/24 Temsilcisi olan firma Netspeed sadece

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Müşteri hizmetleri lazımsa size Kesinlikle Netspeed.
Her firmanın iyi olduğu noktalar var kötü noktaları var.
7/24 Temsilcisi olan firma Netspeed sadece
aynen 2 sefer aradım kolayca bağlanabildim ve yardımcı da oluyorlar 72mb normalde bizim altyapı isterseniz 50 ye sabitleyelim kesinti yaşamazsınız daha stabil olur dediler

Son düzenleme:

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
aynen 2 sefer aradım kolayca bağlanabildim ve yardımcı da oluyorlar 76mb normalde bizim altyapı isterseniz 50 ye sabitleyelim kesinti yaşamazsınız daha stabil olur dediler

Hocam 75e sabitletin siz biraz kullanın kopma yaşarsanız 50ye çekersiniz. Ayda 4 kez değiştirme hakkınız var ç

Biancha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Hocam 75e sabitletin siz biraz kullanın kopma yaşarsanız 50ye çekersiniz. Ayda 4 kez değiştirme hakkınız var ç
hocam az önce adresten altyapı sorgulattım 52 mb diyor ve saha dolabı uzaklığı 180 metre civarından 339 metreye çıkmış kafam yandı sabitlettiğim için oldu herhalde neyse bi bağlansın da duruma göre hareket edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam az önce adresten altyapı sorgulattım 52 mb diyor ve saha dolabı uzaklığı 180 metre civarından 339 metreye çıkmış kafam yandı sabitlettiğim için oldu herhalde neyse bi bağlansın da duruma göre hareket edeceğim
aynen ondanmış şimdi daire numarasını farklı seçtim 72 mb gösterdi bakıcaz artık

Top Bottom