Arama sonuçları: *

1. R

75 Mbps Pakete Geçersem Ne Kadar Hız Alırım

70 civarı kesintisiz alabilirsin. Evet daha iyi.
  2. R

İnternet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor! (GIBIRNET)

Snr margin değeri düşük. En azından 11-12 olması daha iyi olur. Sana verdikleri yanıttaki gibi bina içi tesisatında problem olabilir. Modem arayüzünde snr margin ayarı varsa arttırmayı deneyebilirsin ama hızın düşecektir.
  3. R

Yaşadığım düşük internet sorunu...

Modemin markası modeli nedir ? Kaçlık paket kullanıyorsun ?
  4. R

Yaşadığım düşük internet sorunu...

Kullandığın modem nedir ?
  5. R

Hat değerleri yorumlama ,Hat değerlerim nasıl?

Alt yapının maksimum desteklediği hız 75. Eğer 70mbitlik tarfiye geçersen dedikleri gibi kopmalar yaşarsın. Benimde altyapım 75 mbit destekliyor. Bende 75mbitlik tarfiye geçtim kopmalar olduğu için snr margini yükseltip hızı düşürdüm. Şuan 75mbitlik pakette 58mbit internet alıyorum kopma...
  6. R

192.168.1.1 "ERR_CONNECTION_REFUSED" hatası

192.168.1.2 , 192.168.2.1 yada 10.0.0.1 ,10.0.0.2 deneyebilirsin. cmd'yi açıp ipconfig yazdıgında Default Gateway kısmında ne yazıyor ?
  7. R

Vodafone Fiber 100Mbps Paket alınır mı?

Vakti zamanında kendi kafalarına göre tarife kitleyip taahütü uzatmışlardı, o günden beri uzak dururum vodafonedan, tavsiyem sizde uzak durun.
  8. R

Altyapı Sorgulama Hız Değişti ?:D

Resimleri nereye yüklediysen norton direk engelledi siteyi bilgin olsun.
  9. R

Kapalı internet nasıl kullanılır

Vpn ile yönlendirme yapılıyor. Çok önceleri 0.facebook mobil hatlarda ücretsizken, telefon ayarlarından interneti 0.facebook üzerinden kullanıyorduk, istediğimiz yere girebiliyorduk. Yapan kişilerden öğrenmek lazım.
  10. R

Türknet arıza süreci nasıldır?

Şimdiye kadar o tarz bir sorunla karşılaşmadım o yüzden bir şey diyemem.
  11. R

Türknet arıza süreci nasıldır?

Genelde sıkıntı olduğunda müşteri hizmetleri yerine turknet online işlemlerden arıza kaydı açıyorum ve sorun 24 saat içinde çözülüyor.
  12. R

TurkNet Türkiye Geneli İnternet Kesintisi

Türknet bana mail atmıştı, 19.01.2021 02:00 - 06:00 arası altyapı çalışması yapılacaktır diye, genel bir bakım oldu herhalde.
  13. R

Fiberin Hakkını Vermek 1000 MBPS

Bunun hakkında ufak bir yazı, bir rehber bekleriz artık. Bu arada hayırlı olsun.
  14. R

Modem Hat Değerlerim Nasıl

Snr margin değeri düşük. Bina iç hattında yada kablolarda sıkıntı olabilir.
  15. R

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Modem ara yüzünde gelen hız kaç gözüküyor ?
  16. R

TS3'te IP'im alınmış, ne yapmalıyım?

İçin rahat edecekse https://www.whatismyip.com buradan ip adresine bak, sonra modemi kapat-aç, tekrar bak. Muhtemelen ip adresin değişecek.
  17. R

Yardım internetim çok yavaş?

Modem arayüzünde gelen hız ne kadar gözüküyor ?
Top Bottom