Rennes
80+ Gold
Dahası
Alınmaz. VDSL kullananların %90'ı sorun yaşıyor en kötü. Bir kaç kuruş fazla ver iyi mal kullan, Türknet kötü bir firma.
Millenicom geçeriz o zaman yaAlınmaz. VDSL kullananların %90'ı sorun yaşıyor en kötü. Bir kaç kuruş fazla ver iyi mal kullan, Türknet kötü bir firma.
Var agam, zaten pek geçen yok. Daha yolu yarılamadık bile.Millenicom geçeriz o zaman ya
Kod var dimi uzda
1 aydan az kaldı
Hmm anladımVar agam, zaten pek geçen yok. Daha yolu yarılamadık bile.
İnternmeti iptal etme he valla portta sıkıntı olur.Hmm anladım
23 mayıs tarihinde bitiyor. Dün Tivibu bitti iptal ettik, sırada internet var.
Ulan yanında gönderdikleri HDMI kablosuna kadar istiyorlar.
Yok yok 2 hafta önceden Millenicom arayacağız. Onlar geçiş işlemlerini başlatacak. Kesilme olmayacak neredeyse hiç.İnternmeti iptal etme he valla portta sıkıntı olur.
Fiber için iyi değil mi?Alınmaz. VDSL kullananların %90'ı sorun yaşıyor en kötü. Bir kaç kuruş fazla ver iyi mal kullan, Türknet kötü bir firma.
İyi iyi öyle yap. Şu an VDSL kullanıyorsan direkt geçiş yaparsın. ADSL kullanıyorsan bunu belirt adamlara.Yok yok 2 hafta önceden Millenicom arayacağız. Onlar geçiş işlemlerini başlatacak. Kesilme olmayacak neredeyse hiç.
@LordHasan 'ın yaptığı gibi yapacağım.
Ben fiber için de önermiyorum ama alacak olana da bir şey demem. Ben bunu bu forumda kaç kere açıkladım artık açıklamam o kadar. Türknet'i YAPA ve Gigafiber hariç önermiyorum. A-LIN-MAZ.Fiber için iyi değil mi?
VDSLİyi iyi öyle yap. Şu an VDSL kullanıyorsan direkt geçiş yaparsın. ADSL kullanıyorsan bunu belirt adamlara.
Ben fiber için de önermiyorum ama alacak olana da bir şey demem. Ben bunu bu forumda kaç kere açıkladım artık açıklamam o kadar. Türknet'i YAPA ve Gigafiber hariç önermiyorum. A-LIN-MAZ.
Neden türknet önermiyorsunuz hocamİyi iyi öyle yap. Şu an VDSL kullanıyorsan direkt geçiş yaparsın. ADSL kullanıyorsan bunu belirt adamlara.
Ben fiber için de önermiyorum ama alacak olana da bir şey demem. Ben bunu bu forumda kaç kere açıkladım artık açıklamam o kadar. Türknet'i YAPA ve Gigafiber hariç önermiyorum. A-LIN-MAZ.
ADSL ve VDSL hatta sahip kullanıcıların ortalama %95'i sorun yaşıyor (fiberde de yaşayan büyük bir kesim var) ve ping değerleri diğer ISS'lere göre daha yüksek. Onun dışında sorunların çözümü uzun sürüyor ve sesli yardım alamıyorsun, sadece abonelik başvurusu ve iptalinde müşteri hizmetleri var. Bundan dolayı ben Türknet değil Millenicom öneriyorum. Şu an revaçta ve iyi olan bir marka, bu yüzden Millenicom alınmalı, Türknet değil.Neden türknet önermiyorsunuz hocam
Şimdiye kadar o tarz bir sorunla karşılaşmadım o yüzden bir şey diyemem.Çözülmez ise? Çünkü bir yakınımın çözülmedi ve 1 ay internetsizdi.