+1Elinize sağlık. Son 1 sene Allah'ım nasip et
Ben de de 6 ay filan kaldı İnşallahHocam sayılı gün çabuk geçiyor
Ben 5-6 ayın nasıl geçtiğini anlamadım
Ben de Millenicoma geçeceğim dediğim zaman 5-6 ay kalmıştı. Gerçekten nasıl geçti hiç bilmiyorum.+1
Ben de bekliyorum İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de de 6 ay filan kaldı İnşallah
Sizde az kalmış hocam bende 1 sene var neredeyse+1
1 sene ve daha fazla taahhütün varsa ceza ödemeden iptal etme hakkın var. Tüketici kanununa göre 1 sene ve dahazlası kullanıcı istediği an iptal edebilir. Google a yazabilirsin 1 sene ve üzeri taahhütler diye orda pdf var indir oku boşuna para vermeElinize sağlık. Son 1 sene Allah'ım nasip et
Taahhütü 1 sene veya fazlasına yaptırdıysanız ücretsiz fesh edebiliyorsunuz tüketici haklarını okuyun+1
Şuanlık memnunum hocam fiyatına yapacak bir şey yok Onuda biliyorum ancak pek babamı uğraştırmak istemedim zamanı da yok zaten ama teşekkürler Tek sorun biraz fazla kaybım var.24 mbps paketine geçti aylık 105 lira.1 sene ve daha fazla taahhütün varsa ceza ödemeden iptal etme hakkın var. Tüketici kanununa göre 1 sene ve dahazlası kullanıcı istediği an iptal edebilir. Google a yazabilirsin 1 sene ve üzeri taahhütler diye orda pdf var indir oku boşuna para verme
+1
Ping değerlerim değişmedi benim tt'den milleni'ye geçtiğimdeBen de geçmeyi düşünüyorum da ping değerleri nasıl? Turk Telekom'dan farklı mı?
@SaluSizde az kalmış hocam bende 1 sene var neredeyse
Aynen hocam katılıyorum onların 1 tanesini kullandıysam neyim zaten@Salu
Kanunda öyle bişi olsa bile çelişen kanun da var
Hediyeler [Sözde veriyorlar] + 85TL lik interneti 160TL gösterip 120TL ye satıyorlar ve cayma bedelinde o 40TL farkı yansıtıyorlar ay ay
bence youtube dan bi izle tüketici hakları başkanının açıklamalarını diyor ki indirimde verseler 1 seneyi geçerse iptal edebiliyorsun cezasız@Salu
Kanunda öyle bişi olsa bile çelişen kanun da var
Hediyeler [Sözde veriyorlar] + 85TL lik interneti 160TL gösterip 120TL ye satıyorlar ve cayma bedelinde o 40TL farkı yansıtıyorlar ay ay
Evet hocam onu bizde biliyoruz ancak @DonanımFikir ' in dediği gibi hediyelerden dolayı ya seve seve ya seve seve ödiceksiniz diyor o parayı Hadi tamam diyelim var bunu gel de Türk Telekoma anlat @DonanımFikir haksız mıyım hocam ?bence youtube dan bi izle tüketici hakları başkanının açıklamalarını diyor ki indirimde verseler 1 seneyi geçerse iptal edebiliyorsun cezasız