Neler Yeni

Yaşadığım düşük internet sorunu...

Hordes

80+
Arkadaşlar selam, 16mbps hıza ait turk telekom paketi kullanıyorum.Modem evimin aşşağı katında benim odam da üst katta bulunuyor.Dün gece 1:00 civarlarında internet öyle bir kötüydü ki, 160p videoyu bile donarak izliyordum.Üst katta telefonumla speedtest yapıyorum 11-12 alıyorum.Fakat bilgisayarla yaptığım zaman 3 downloadın üstünü göremiyorum.
Bilgisayarda kullandığım internet sağlayıcının bir problemi olabilir mi?
İnternet Cihazım
Ek olarakta sormak istediğim; Türknetin çalışanları gelmeden uzaktan Türknete geçirebiliyormuş böyle bir şey mümkün mü sizce geçmelimiyim? Eğer internet hızım artarsa çekim gücüde artar mı?

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Kullandığın modem nedir ?

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Hordes

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemin markası modeli nedir ? Kaçlık paket kullanıyorsun ?

Fiber varsa fibere, yoksa VDSL'den 50Mbps almaya başlamanızı öneririm.
ADSL ile bir yere kadar.
Modemin markasını bilmiyorum ancak Turk telekomun kendi modemi, 16mbps lik paket kullanıyorum.Fiber ile 50 lik paket kullanıcam.100 kullanamıyorum çünkü Türk telekomda fiyatlar malum.Turkcellin altyapısı yok, Turknet gibi yerlere gitmeyede çekiniyorum açıkcası.Ne yapmalıyım?
50 yada 100mbpslik paket alırsam üst kata gelen hız çoğalır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemin markası modeli nedir ? Kaçlık paket kullanıyorsun ?

Fiber varsa fibere, yoksa VDSL'den 50Mbps almaya başlamanızı öneririm.
ADSL ile bir yere kadar.
Bilgisayarımda kullandığım internet sağlayıcıda bir sorun olabilir mi sizce? Herkesin kullandığı güzel bir ürün ancak telefonum daha hızlı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Modemin markasını bilmiyorum ancak Turk telekomun kendi modemi, 16mbps lik paket kullanıyorum.Fiber ile 50 lik paket kullanıcam.100 kullanamıyorum çünkü Türk telekomda fiyatlar malum.Turkcellin altyapısı yok, Turknet gibi yerlere gitmeyede çekiniyorum açıkcası.Ne yapmalıyım?
50 yada 100mbpslik paket alırsam üst kata gelen hız çoğalır mı?
Eğer taahhüt için 7-8 ayınız varsa beklemeniz iyi olur. Cayma bedeli ödemeden çıkarsınız.
TurkNet TT Fiberinde iyidir. Endişeniz olmasın, tek sorun müşteri hizmetleri.

Bilgisayarımda kullandığım internet sağlayıcıda bir sorun olabilir mi sizce? Herkesin kullandığı güzel bir ürün ancak telefonum daha hızlı.
Bilgisayarda kablo kullanmıyor musunuz?

Hordes

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer taahhüt için 7-8 ayınız varsa beklemeniz iyi olur. Cayma bedeli ödemeden çıkarsınız.
TurkNet TT Fiberinde iyidir. Endişeniz olmasın, tek sorun müşteri hizmetleri.

Bilgisayarda kablo kullanmıyor musunuz?
Tahhütüm 15-20 gün falan.İstersem şu andada ayrılırım.Turk telekom 50mbps veya 100mbps alsam sence çekim sorunu kalkar mı? Video izleyemiyorum ya derde bak :D
TürkNet istemiyorum ama TT nasıl olur sence paket yükseltsem? Alt kattan çeker, az çekse bile yinede bunun gibi olmaz bence çünkü şuanki paketim 16mbps

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
TürkNet istemiyorum ama TT nasıl olur sence paket yükseltsem? Alt kattan çeker, az çekse bile yinede bunun gibi olmaz bence çünkü şuanki paketim 16mbps
Fiber bağlantıya geçmeyi diyorsanız evet 5GHz ile bağlanırsanız verecekleri yeni modemden kötü bir kullanım sağlamazsınız.
Ama her türlü 2 yıl taahhüt ile 50Mbps için 130-140TL vermektense TT Fiber altyapısından 100Mbps TurkNet alırım hem yurt dışına daha iyi değerlerle bağlanırım hem de 100TL'ye yani daha ucuza almış olurum.

Karar sizin.

Hordes

80+
Fiber bağlantıya geçmeyi diyorsanız evet 5GHz ile bağlanırsanız verecekleri yeni modemden kötü bir kullanım sağlamazsınız.
Ama her türlü 2 yıl taahhüt ile 50Mbps için 130-140TL vermektense TT Fiber altyapısından 100Mbps TurkNet alırım hem yurt dışına daha iyi değerlerle bağlanırım hem de 100TL'ye yani daha ucuza almış olurum.

Karar sizin.
Modem uzak olduğundan nedense 5ghz olan wifi ağını göremiyorum, sadece 2.5ghz a bağlanabiliyorum.Şuankide fiber zaten ama 16mbps olan fiber.Ama 40-50 fazla verip tt alırım büyük ihtimalle.Umarım sorun çözülür ya.30 alsam yeter valla :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,814
Üyeler
163,731
Son üye
Reaven1678
Top Bottom