Neden vurulmaya bu kadar taktınız? Dingonun ahırı mı burası herkes birbirini vuracak? Sakin olunnedenki vurabilir ip gözüküyorsa
Neden vurulmaya bu kadar taktınız? Dingonun ahırı mı burası herkes birbirini vuracak? Sakin olunnedenki vurabilir ip gözüküyorsa
Bir şey olmaz kankam rahat ol. Böyle boş sıkanların daha DDOS nedir haberi yokturmerhaba ağabey ya ben takıntılıyım birazda çocuğa 10 kere vurmamasını söyledim unutmamıştır yani modemi aç kapa yaptım yeterli olur mu sıkıntı yoktur değil mi?
.D teşekkürleerrrBir şey olmaz kankam rahat ol. Böyle boş sıkanların daha DDOS nedir haberi yoktur
abi intenetimi yavaşlatmasın istiyorum online eğitim vs. kulllanıyorz sonuçta şuanNeden vurulmaya bu kadar taktınız? Dingonun ahırı mı burası herkes birbirini vuracak? Sakin olun
açtım kapattım resetlemek pek istemiyorum çok bilmediğim içinyasadigin sehiri ogrenebilir sadece
ip ni vurmasi icin acik portu bilmesi gerekir modemi resetlersen ip adresin degisir
korkutuyor sadece seni
daha demin aç kapa yapmışım zaten sorun varmıdır halaİçin rahat edecekse https://www.whatismyip.com buradan ip adresine bak, sonra modemi kapat-aç, tekrar bak. Muhtemelen ip adresin değişecek.
resetten kastim ac kapatti zatenabi intenetimi yavaşlatmasın istiyorum online eğitim vs. kulllanıyorz sonuçta şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
açtım kapattım resetlemek pek istemiyorum çok bilmediğim için
yoktur ip adresin degistidaha demin aç kapa yapmışım zaten sorun varmıdır hala
Tek diyeceğim şey, hiçbirşey olmayacak. Sakin olun 3. Diyişimabi intenetimi yavaşlatmasın istiyorum online eğitim vs. kulllanıyorz sonuçta şuan
tamamdır teşekkürlerTek diyeceğim şey, hiçbirşey olmayacak. Sakin olun 3. Diyişim
sağ oluunresetten kastim ac kapatti zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoktur ip adresin degisti