Arama sonuçları: *

1. Redmental

Yardım TurkNet port açmak için para istiyor !

TurkNet kurulum ücreti yok diye biliyordum ?
  2. Redmental

İnternette baktığımda 600 TL (200 x 3 ay taksit) kurulum ücreti görünüyor. Port ücreti saçmalığını bende anlamadım. Şikayet kaydı oluşturdum gün içinde beni arayacaklar.
  3. Redmental

Bana o şekilde aktarmadı müşteri temsilcisi. Port ücreti çıkıyor dedi.
  4. Redmental

Birkaç gün önce başka bir şehirden Kırşehir merkezine taşındım. Oturduğum bina 6 7 yıllık. Altyapıyı sorguladığımda oturduğum binada 100 Mbps hızında, yanımdaki binalarda da 100 Mbps, 83 Mbps, 66 Mbps hızında internet paketi alınabiliyor. Bugün abonelik başvurusu için TurkNet'i aradığımda bana...
  5. Redmental

Güncel Fiber altyapı veren firmalar

TurkNet.
  6. Redmental

Türknet aktivasyon işlemleri bugün bitti, hızım da sorun var mı?

Gayet normal. Bende yaklaşık 6 aydır TurkNet kullanıyorum değerler bu şekilde :
  7. Redmental

Türknet Çok Düşük Dowload

Bende yarın belgeleri yollayacağım. 100/8 paket başlayacak. Sorun yaşamayan çatır çatır kullanıyor be dostum. Müşteri hizmetlerini de birkaç kere aradık erken bağlandı ancak denilenlere göre yeterli destek sağlanamıyormuş. Bakalım görelim olmadı TTEN , aman TTNET devam.
  8. Redmental

İnternet Hızım Artıyor

Onu bunu boşver Cyberpunk'ı nasıl 6.7 GB yaptın çabuk söyle! Hileci emek hırsızı korsan oyuncusu Steam'i bile hacklemiş.
  9. Redmental

Öneri TTNET'ten TürkNet'e Geçilir mi ?

4 mb upload sıkıntı.
  10. Redmental

Pandemi sonrası 4 MB Upload sıkıntı. Arttırma şansım yok mu ?
  11. Redmental

Hangisi daha mantıklı sizce ? Ve Comnet'te taahhüt var mı ? Upload hızını da göremedim. Ayrıca TürkNet Upload hızını çok az veriyor nasıl çözerim. Şehir Hatay ve fiber altyapım var. @RevDeisDou
  12. Redmental

Millenicom da bu şekilde fakat soldaki paket download olarak yetersiz. Sağdaki ise TürkNet'e göre mantıksız. Kafayı yiyeceğim. Yok mu upload arttırma yolu ?
  13. Redmental

Şimdi baktım da böyle diyor. Bu upload bana mümkün değil yetmez.
  14. Redmental

Yani altyapım fiber.
  15. Redmental

Merhaba , ben TTNET müşterisi olarak 35 Download 5 Upload hızı alıyorum ve bu paketin fiyatı 129 TL. Üstelik 2 senelik taahhüt bitti. Altyapımı sorgulattım ve TürkNet 100 Mbps Download ve 5 Upload verebileceğini söyledi. Üstelik 85 TL. Sizce geçmeli miyim ? Ayrıca Upload hızımı nasıl...
  16. Redmental

Türk Telekom Kullanan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?

Alakalı yapalım hemen. Müşteri hizmetleri yok. İstanbul dışında olduğumuz için altyapısı yok. İnternet kesilmeleri yaşanıyor ki daha dün TürkNet kullanan yayıncılar sorun yaşadı. Teknik Destek zayıf , bir sorun yaşansa ne zaman kim gelir belli değil. Çünkü resmi bir teknik ekip yok. Kuzenim ona...
  17. Redmental

Bir bakır kablolu eski altyapılar var birde 2018 yeni fiber altyapılar var. Eski altyapılarda XXL paketleri falan kullanılmıyor diye biliyorum. Örneğin kuzenimin olduğu yerde bakır kablolu altyapılar var ve maksimum 16 Mbps ve 2 upload alabiliyor.
  18. Redmental

Bende bu şekilde alıyorum. Fiber altyapı. Aynı paket. "eğer sabitse" 3.5 ve üstü upload hızları ile yayın açılıyor çok rahat.
  19. Redmental

Bulunduğum binaya fiber altyapı nasıl getirtebilirim?

Başvuru yapabilirsin. Belli zaman sonra dönüş alamazsan CİMER'e sağlam bir yazı döşe TT için. 1 ay sonra kazı çalışmaları başlar ;)
  20. Redmental

Müstakil eve fiber çekilir mi?

İstersen 50 kişi ol gidip o form kağıtlarını doldurduktan sonra hiçbir şey olmuyor. Arayıp CIMER hattına şikayet edeceksin , eşek gibi getiriyorlar.
Top Bottom