TRG-Onur 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1,749 En İyi Cevap 1 27 Ekim 2020 #1 bulunduğum bina da fiber altyapı yok ama yanımdaki bina 80mbps e kadar fiber destekliyor, bulunduğum binaya altyapı gelmesi için ne yapmam lazım, adsl kullanmaktım bıktım çünkü, bu arada bina 3 yıllık
bulunduğum bina da fiber altyapı yok ama yanımdaki bina 80mbps e kadar fiber destekliyor, bulunduğum binaya altyapı gelmesi için ne yapmam lazım, adsl kullanmaktım bıktım çünkü, bu arada bina 3 yıllık
A Angel face 80+ Bronze Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1,981 27 Ekim 2020 #2 Firmaya başvurmaktan başka çaren yok.
Redmental 80+ Gold Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 6,099 Dahası Reaksiyon skoru 6,183 Konum Miklagård İsim RML 27 Ekim 2020 #3 Angel face yazmış: Firmaya başvurmaktan başka çaren yok. Devamı için tıklayın... Başvuru yapabilirsin. Belli zaman sonra dönüş alamazsan CİMER'e sağlam bir yazı döşe TT için. 1 ay sonra kazı çalışmaları başlar
Angel face yazmış: Firmaya başvurmaktan başka çaren yok. Devamı için tıklayın... Başvuru yapabilirsin. Belli zaman sonra dönüş alamazsan CİMER'e sağlam bir yazı döşe TT için. 1 ay sonra kazı çalışmaları başlar