Türknet Çok Düşük Dowload

Dns veya modem ile alakalı olabilir mi Türk net veya alt yapı ile alakalı olsaydı bu upload olmazdı santral bizim adamızda zaten Gökçeada 49 santraline bağlıyım alt yapı fena değil

aga türknetle sorun yaşamayan tek kişiyim galiba download 35 6 upload 4 ms alıyorum bi sorunca türknete destek talebi açıyorum aynı gün çözüyorlar

@oguzhnsrmn da benzer şeyler yaşadı ki biz sadece iki kişiyiz bizim gibi tonlarca var ki umarım sen yazşamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga türknetle sorun yaşamayan tek kişiyim galiba download 35 6 upload 4 ms alıyorum bi sorunca türknete destek talebi açıyorum aynı gün çözüyorlar
Nası ya? Kankam sana şans basmışlar.

modemi açtım kapattım düzeldi

@oguzhnsrmn da benzer şeyler yaşadı ki biz sadece iki kişiyiz bizim gibi tonlarca var ki umarım sen yazşamazsın.

Nası ya? Kankam sana şans basmışlar.
netspeed nasıldır birde türk net konu linkinizi atarmısınız?

Aynı şekilde bende çok memnunum. 8 senedir kullanıcısıyım fakat herhangi bir şeyi savunacağın zaman fanboy damgasını yapıştırıyorlar :)

modemi açtım kapattım düzeldi

netspeed nasıldır birde türk net konu linkinizi atarmısınız?
Netspeed'te iyidir ama Millenciom alman daha iyi olur.

Aynı şekilde bende çok memnunum. 8 senedir kullanıcısıyım fakat herhangi bir şeyi savunacağın zaman fanboy damgasını yapıştırıyorlar :)
Her şey altyapı kalitesinde bitiyor.
Adam 30 yıllık binada oturuyor kutuya olan mesafesi 500 metre yauv turknet çoğ kötü milenicom adamdır diyor

Her şey altyapı kalitesinde bitiyor.
Adam 30 yıllık binada oturuyor kutuya olan mesafesi 500 metre yauv turknet çoğ kötü milenicom adamdır diyor
Kesinlikle katılıyorum. Fiber gelmeden önce santral ile aramda ki mesafem tam 1,3 kilometreydi. Değerlerim ise 11-12 down 1-2 upload şeklindeydi ve herhangi bir şekilde kopma yaşamıyordum.

Dün çok güzeldi yeni bağlatttık dün 30 civarı dowload 5 civarı upload alıyordum bugün 1mbs ye bile çıkamıyor dowload upload gene aynı iyi 5 civarı geziniyor şu anda bu konuyu kendi mobil verim ile yazıyorum internet o kadar kötü sizce neden nasıl çözerim?
Çok şanslısın.
Bizim interneti komple kestiler 4 hafta boyunca.

Comnet öneririm sana veya Milleni.
Ben şahsen TT kullanıyorum memnunum.

Bende yarın belgeleri yollayacağım. 100/8 paket başlayacak. Sorun yaşamayan çatır çatır kullanıyor be dostum. Müşteri hizmetlerini de birkaç kere aradık erken bağlandı ancak denilenlere göre yeterli destek sağlanamıyormuş. Bakalım görelim olmadı TTEN , aman TTNET devam.
Ben Türknet yüzünden nerdeyse 5 ay internet kullnamadım

Geri