Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Super online kurulum ne kadar sürer

Randevu için arıyolar bizde 1.5 sene önce falan öyleydi
  2. RevDeisDou

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Wifi olması dolayısı ile olabilir veya modem stok superonline modemi ama A+ olmasına gerek yok sabit 7-8ms oyun oynuyorum
  3. RevDeisDou

Wifi 6 ile bağlantı
  4. RevDeisDou

200mbps ise %90 fiberdir bunlar VDSL değil mi
  5. RevDeisDou

3 kişi browse atıyor yoksa 96 falan. İstanbula gidince bir daha atarım orda 1100-1200 civarı cıkar heralde
  6. RevDeisDou

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Millenicom' a da benzer bir şey olmuştu suan temiz ama acaba o da mı siber saldırı yedi
  7. RevDeisDou

Yardım Bu Kablo Fiber 1000'MBPS'mi?

En kötü ihtimalde bile 300 metreye kadar kayıpsız olması lazım diiye biliyorum bende
  8. RevDeisDou

Sokakta da olsa rahatça 1000 alması lazım onda sıkıntı yok benim bildiğim fiberde hız kaybı yok mesafe için SMF kablo kullanıyolar heralde
  9. RevDeisDou

Hayırlı olsun. Türk Telekom fiber çekme işini hızlandırıyor her daireye bu kabloları asıyor yan binamızda da var
  10. RevDeisDou

İNTERNETLER NİYE YAVAŞ?

twitter' a giremiyorum falan 1751127937 Bu siteye de giremedim. Donanım arşivi forum ve youtube' a sorunsuz giriyo ama
  11. RevDeisDou

Millenicom İnternet Aşırı Yavaş

Bizle alakalı değil
  12. RevDeisDou

Millenicom İnternet Aşırı Yavaş

2-3 gündür bir problem var kanka bazen gidiyor yavaşlıyor bir şey oluyor siber saldırı falan olabilir misal şuan twitter' a veya sahibindene giremiyom
  13. RevDeisDou

🗣️BTK'DAN COMNET'TE CEZA🟠

https://forum.donanimarsivi.com/konu/comnet-aboneligimi-sikayetim-uzerine-iptal-etti.927122/
  14. RevDeisDou

Evime Türk Telekom fiber geldi !

Bizim sokağa ve yan sokakta 1 binaya koymuslar bizim binaya nasıl çektiririm?
  15. RevDeisDou

TURKCELL SUPERONLINE FİBERE GEÇİLİR Mİ

1000 en f/p bence
  16. RevDeisDou

Türknet güvenilir mi / iyi midir?

Evinde Gigafiber altyapısı varsa düşünme zaten. Yoksa maks 100mbps diye biliyorum
  17. RevDeisDou

🤔Migros İnternet Çıkmış🤔

Eğer gerçekse Alfa İletişim ile çalışıyolardır onlar da zaten ŞokNet yapıyo Şok market ile hem de daha ucuz
  18. RevDeisDou

200 Mbps olan paket 100 Mbps veriyor

Hayır 1000' e kadar var da muhtemelen onlar kullanıcılara 200 veriyodur max. Altyapın iyi. Fiber altyapıda 200mbps gibi düşük hızlar tartışılmaz bile. Muhtemelen onlar kaynaklı bir sorun var veya modem
  19. RevDeisDou

200 Mbps olan paket 100 Mbps veriyor

Altyapın 1000' e kadar sorunsuz destekler hatta vermiyolar ama verseler 1000' i bile geçer sorun altyapısal değil yani müşteri hizmetleri ile konusmak lazım
Geri