Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

TURKCELL SUPERONLINE FİBERE GEÇİLİR Mİ

1000 en f/p bence
  2. RevDeisDou

Türknet güvenilir mi / iyi midir?

Evinde Gigafiber altyapısı varsa düşünme zaten. Yoksa maks 100mbps diye biliyorum
  3. RevDeisDou

🤔Migros İnternet Çıkmış🤔

Eğer gerçekse Alfa İletişim ile çalışıyolardır onlar da zaten ŞokNet yapıyo Şok market ile hem de daha ucuz
  4. RevDeisDou

200 Mbps olan paket 100 Mbps veriyor

Hayır 1000' e kadar var da muhtemelen onlar kullanıcılara 200 veriyodur max. Altyapın iyi. Fiber altyapıda 200mbps gibi düşük hızlar tartışılmaz bile. Muhtemelen onlar kaynaklı bir sorun var veya modem
  5. RevDeisDou

200 Mbps olan paket 100 Mbps veriyor

Altyapın 1000' e kadar sorunsuz destekler hatta vermiyolar ama verseler 1000' i bile geçer sorun altyapısal değil yani müşteri hizmetleri ile konusmak lazım
  6. RevDeisDou

Modem ev interneti hızı

Farklı bir modem ile deneme imkanın ?
  7. RevDeisDou

Modem ev interneti hızı

Telefon modelin ?
  8. RevDeisDou

Superonline Mbps Yükseltme Yapılabilir mi ?

Arayüze giriş yaparsan seçenekler çıkar. https://www.superonline.net/ Bence 500 yeter destek varsa
  9. RevDeisDou

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

A ile başlayan partide hocam
  10. RevDeisDou

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Kağıthane yok mu hocam ya SOL' un taahhüt bitcek
  11. RevDeisDou

Bilgisayara maksimum 100mbps internet geliyor

Denetim masası--->Ağ ve İnternet--->Ağ Ve Paylaşım merkezi---> Şurdaki ethernet yazan şeye bas--->Özellikler--->Yapılandır--->Gelişmiş--->Wol kapatma bağlantı hızı ve Yeşil interneti kapat bir de böyle dene Ayrıca: Bu iki ayar da 1gbps olsun
  12. RevDeisDou

Türknet aktivasyon sürecini nasıl iptal ederim

Bende Superonline 170 ödüyorum 500 😎 😎 6 ay sonra benim sözleşme bitiyor ama bakalım 3X yicek heralde
  13. RevDeisDou

Bu fiyatla 1gbit kullanılmaz zaten, turknete geçen birinin 850 liralık internet kullanacağını sanmam 300-400 liradır bütçesi zaten
  14. RevDeisDou

Telekom fiber taktığı zaman turknet de kullanabilirsin tekrar bildiğim kadarı ile turknet aynı fiyata turktelekom fiberi altından da hizmet veriyor.
  15. RevDeisDou

Turkcell Superonline 1000 mbit hız sorunu

500 bağlarken bize Huawei marka ama senin olmayan bir modem verdiler onda 500 mbit nette test 600+ ile başlıyor 520 gibi bitiyor Wifi da modem değişimi iste normalde o tarifede o modemi de vermeleri lazım
  16. RevDeisDou

Millenicom dan Türknete Geçiş süreci

Dediğim gibi farklı altyapılar bunlar o yüzden öbürünü iptal etmeden bağlattırabilirsin zaten
  17. RevDeisDou

Aynı altyapı için o. Biri gigafiber diğeri DSL ile gelip kablo çekilmesi laızm daireye kadar + o şifre işi ile olmaz o iş. Milleni VDSL den Turknet VDSL geçse dediğin gibi olucak sadece kullanıcı adı şifre değişcek internet gitmeyecek.
  18. RevDeisDou

Farklı altyapı olduğu için kapatmadan da bağlarlar ama aktif olur mu bilmiyorum bir kişi üzerine 2 hat oluyor mu bilgim yok. Ama eğer özel bir kural yoksa farklı altyapı olacağından ötürü iptal etsen de etmesen de farketmez. İnternetsiz kalırım diye endişen varsa önce bağlasınlar sonra iptal et...
Top Bottom