GeçilirArkadaşlar şuan kablonet kullanıyorum akıllı sınırsız 100 mbps paketi hiç memnun değilim internetimi değiştiricem altyapı olarak fiber var 1 gigabit fibere geçmeyi düşünüyorum superonline önerir misiniz
Fiber altyapı Superonline'a mı ait Türk Telekom'a mı?Arkadaşlar şuan kablonet kullanıyorum akıllı sınırsız 100 mbps paketi hiç memnun değilim internetimi değiştiricem altyapı olarak fiber var 1 gigabit fibere geçmeyi düşünüyorum superonline önerir misiniz
Hangi paketi alayım 1000 mbps çok mu hafta sonuGeçilir
Nasil öğrenebilirim bilmiyorumFiber altyapı Superonline'a mı ait Türk Telekom'a mı?
Sorgulama yaptım türk telekom altyapısı yokFiber altyapı Superonline'a mı ait Türk Telekom'a mı?
Superonline a geç hocam 1000 mbps 600 TL'ye veriyordu en son hala devam ediyor olması lazım bence çok mantıklı 100 lük kullanıyorum sol fiber gayet memnunum mümkünse 2 yıllık taahhüt yaptır.Arkadaşlar şuan kablonet kullanıyorum akıllı sınırsız 100 mbps paketi hiç memnun değilim internetimi değiştiricem altyapı olarak fiber var 1 gigabit fibere geçmeyi düşünüyorum superonline önerir misiniz
Aynen o paketi yapmayı düşünüyorumSuperonline a geç hocam 1000 mbps 600 TL'ye veriyordu en son hala devam ediyor olması lazım bence çok mantıklı 100 lük kullanıyorum sol fiber gayet memnunum mümkünse 2 yıllık taahhüt yaptır.
1000 en f/p benceHangi paketi alayım 1000 mbps çok mu hafta sonu
Nasil öğrenebilirim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorgulama yaptım türk telekom altyapısı yok