Neler Yeni

TURKCELL SUPERONLINE FİBERE GEÇİLİR Mİ

Emn1234

80+
Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar şuan kablonet kullanıyorum akıllı sınırsız 100 mbps paketi hiç memnun değilim internetimi değiştiricem altyapı olarak fiber var 1 gigabit fibere geçmeyi düşünüyorum superonline önerir misiniz

Arkadaşlar şuan kablonet kullanıyorum akıllı sınırsız 100 mbps paketi hiç memnun değilim internetimi değiştiricem altyapı olarak fiber var 1 gigabit fibere geçmeyi düşünüyorum superonline önerir misiniz
Geçilir

Geçilir kullanıyorum

Fiber altyapı Superonline'a mı ait Türk Telekom'a mı?

alt yapı hangisininse ona geç

Superonline altyapısı varsa geçebilirsin sadece ttelekom fiber varsa zaten geçemezsin

Superonline a geç hocam 1000 mbps 600 TL'ye veriyordu en son hala devam ediyor olması lazım bence çok mantıklı 100 lük kullanıyorum sol fiber gayet memnunum mümkünse 2 yıllık taahhüt yaptır.

Superonline a geç hocam 1000 mbps 600 TL'ye veriyordu en son hala devam ediyor olması lazım bence çok mantıklı 100 lük kullanıyorum sol fiber gayet memnunum mümkünse 2 yıllık taahhüt yaptır.
Aynen o paketi yapmayı düşünüyorum

70 mbps 1500 tl kotalı 250gb veriyorum ula ne hayatlar var be. alt yapı ne güzel şey

5 senedir kendi altyapısı ile ben de Superonline kullanıyorum, mevcut paketim 1000'lik. Eğer Superonline altyapısı varsa bence geçilebilir.

Geri