Yardım Kablonet'e geçilir mi

wozly

80+
Reaksiyon skoru
168
selamlar şu an hali hazırda millenicom kullanıyorum fakat yüksek ping ve çok yavaş internet hızına sahibim maalesef bölgemde altyapı yok vds adsl ve ya fiber. Türksat Kablonet'te adresimi sorgulayın bu paketi uygun olarak gösteriyor bu paket ile belirtilen 100 Mbps hızı alabilir miyim? şu an zaten ortalama 30-40 alıyorum fakat çok çok yavaş ve yüksek pinglere sahibim altyapı başvurusu nasıl yapacağımıda pek bilmiyorum ve olması baya uzun zaman alıyormuş galiba.
1751307534436.webp

Türk nete geçebilirsin. Kablonet vodafona satılacak diye bi haber görmüştüm ne kadar doğru bilemem

Pek bilinmedik ıssler patlıyor mesela netspeed de sorunlar yaşıyor insanlar millenicomda da, Türknet veya Türk Telekom kullan ben 9 yıldır Türk Telekom kullanıyorum hiçbir problemim yok

Uzun yıllar kullanıyorum. Müşteri hizmetleri ilgili. Kolay ulaşıyorum ve hemen ilgileniyorlar. 100 Mbps paket kullanıyorum ve 95-100 alıyorum. Tek sorun modem çok kötü. Router alıp çözebilirsin. Ping ise fiberden biraz daha kötü ama vdslden daha iyi.
1751308042723.webp

Uzun yıllar kullanıyorum. Müşteri hizmetleri ilgili. Kolay ulaşıyorum ve hemen ilgileniyorlar. 100 Mbps paket kullanıyorum ve 95-100 alıyorum. Tek sorun modem çok kötü. Router alıp çözebilirsin. Ping ise fiberden biraz daha kötü ama vdslden daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Upload çok azmış, benim paket 50 mbps 15 mb upload var

6 sene kablonet kullandım 100mps çok memnun kalmıştım bi sorun olunca anında sorunu çözebiliyorlar. ama 100 mps sınırsız pakete geçerken demen gereken şunlar. bu pakete geçtiğimde saat 7 ile 12 arası internetimin azalmasını istemiyorum diceksin. çünkü o saatler arasında 24 mps düşüp 12 de 100 mps oluyordu. kablonet düşük denir mi bilmiyorum ama genel 10 upload veriyorlardı hala devam ediyor galiba.

Upload çok azmış, benim paket 50 mbps 15 mb upload var
Docsis 3 ile bu kadar oluyor. GPON olsa daha yüksek alırdın ve modemi daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 sene kablonet kullandım 100mps çok memnun kalmıştım bi sorun olunca anında sorunu çözebiliyorlar. ama 100 mps sınırsız pakete geçerken demen gereken şunlar. bu pakete geçtiğimde saat 7 ile 12 arası internetimin azalmasını istemiyorum diceksin. çünkü o saatler arasında 24 mps düşüp 12 de 100 mps oluyordu. kablonet düşük denir mi bilmiyorum ama genel 10 upload veriyorlardı hala devam ediyor galiba.
Akıllı sınırız olmayacak. Yoksa hız düşüyor dediğiniz gibi.

Pek bilinmedik ıssler patlıyor mesela netspeed de sorunlar yaşıyor insanlar millenicomda da, Türknet veya Türk Telekom kullan ben 9 yıldır Türk Telekom kullanıyorum hiçbir problemim yok
bende başta türknet düşündüm hocam ama dediğim gibi altyapı olmadığı için yardımcı olmuyorlar

Bir doner olmus 400lira turktelekom superonlineden sasmamak lazim yoksa a dan b ye b den c ye birsuru firma var sorunlari donemsel oluyor cekilen eziyete degmez

Geri