Arama sonuçları: *

1. R

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Merhaba hocam. Türknet in kendi fiber altyapısının olması lazım 1000 mb için. Siyah kutu koyuyorlar genelde. Türk telekom altyapısıyla da türknet fiber kullanılıyor ama 1000mb vermiyor diye biliyorum. Altyapı ekibine ulaşamazsın. Dilekçe verebilirsin sadece müdürlüğe. 1713050110 Hocam 1000 mb...
  2. R

Telekom a tanıdık vasıtasıyla girmiştim. İşi bildiğim için turk net kariyer net den kendi aradı beni. Zor değil buralara girmek taşeron sonuçta. Telekom a girmek için sana yakın müdürlüklere git ekip liderini bulup konuş alım varsa alabilirler. Ehliyet şart. Türk net için sitede ki taşeron...
  3. R

Konum neresi? 1713024057 Ip mi gidiyor arada? Sadece PC de bu sorun oluyorsa PC ye giden CAT kablo veya anakartın lan çıkışı diye tahmin ediyorum.
  4. R

Şuan da en fazla iki gün sürüyor istanbul esenlerde. 1713023371 Tabiiki. 1713023387 Altyapı varsa o kolay. Kurulum kaydı aç en fazla ek bir kutu daha koyarlar. Ekip kurulumu altyapıya atar. Alt yapı ekibi ilk seferde ilgilenmezse ikincide kesin yaparlar. Belki ek kutuya da gerek kalmaz ikinci...
  5. R

Kardeşim valla neye göre nereye getiriyorlar fiber'i onu ben de tam bilmiyorum. Altyapı ekibi daha hakim o konuya. Aynı sokakta karşı karşıya binaların birinde fiber var diğerinde yok. Garip ama son hız getiriyorlar istanbulda her yere. Tabi imza toplayıp müdürlüğe iletin hızlandırırlar.
  6. R

Merhaba daha önce benzer bir konu açmıştım. Türk Telekomdan ayrıldım TürkNet e geçtim. Fiber saha personeliyim. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım.
  7. R

İnternet kablosu çekiyorum

Merhaba, bir telekominikasyon firmasında saha personeliyim. İş saati dışında ek iş olarak kendi malzemem ile kablo çekim işlemi yaparım. İnternet kablosu çektirmek isteyenler bana ulaşabilir. İstanbul Esenler de yaşıyorum. Ev adresime yakın semtlere gidebilirim. Elektrikçi den daha uygun...
  8. R

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

Arkadaşlar bir de konudan bağımsız başarısız bir e ticaret girişiminden kalma sattığım sıfır oyuncu mouse ve rgb kasa fanları var. Ilgilenen olursa diye donanım arşivi ilan konusunu birakıyorum buraya: https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/sifir-lenovo-oyuncu-mouse-ve-rgb-kasa-fani.12824/...
  9. R

Hocam hızı kaça düşürdünüz? 11 SNR çok iyi bir değer olmamakla birlikte o kadar kopmaya neden olmaz. Kopmanın bir çok sebebi var. Port, lokal, kablo, modem. Ama benim şüphem modem veya lokalin yaptığı yönünde. Böyle durumlarda ben işi kapatmam. Sırasıyla, modemi, lokali, portu değiştiririm ve en...
  10. R

Hocam mahalleye kadar geldiyse çok yokuşa sürmezler diye düşünüyorum. Binadan imza toplayıp müdürlüğe dilekçe verebilirsiniz.
  11. R

Normal değil bakılması lazım.
  12. R

Hız kapasiteyle kafa kafaya geliyorsa arada sıkıntı yapar kopma ve yavaşlama gibi. Ariza kaydı bırakın baksınlar. Hızınızı 50 ye düşürmeniz gerekebilir. Yukarıda ki arkadaşa yazdığım ile benzer mevzu. 1691274539 Bocam telekom altyapı sahibi olduğu için o kadarına müsade ediyor olabilir...
  13. R

Tamamen altyapı kapasitesiyle alakalı hocam. Rahat kullanım için kapasitenin sizin hızınızın 1.5 katı olması gerek. Yani 100 mb için 125 mb kapasite gerek. O da çok az adreste mümkün. Malesef müşteri hizmetleri yanlış yönlendirme yapıyor. Bir arıza kaydı bırakın gelen ekip işi mesafe kaynaklı...
  14. R

Hocam paketiniz 8 mb upload ise onu ancak fiyat farkı verip yukseltirsiniz. Ama paketinizde daha yüksek upload varsa ve onu alamiyorsanız arıza vardır kayıt açın ekipler gelince durumu izah edin. Port, lokal, kablo veya modemde problem olabilir bakılması lazım.
  15. R

Hocam bu soruyu hergün bende kendime soruyordum :) Bizim Erişim, altyapı kenbinin kafasını hep merak ettim. Bu yalnızca müşteriye sorun yaşatmıyor. Devre arızalı çıkarsa biz hergün adres ile o dolap arasında ki mesafeyi defalarca yürüyoruz. Tek kişi yağmurda, karda, sıcakta nasıl eziyet...
  16. R

Fiber'e geçeceklere cihaz konumu olarak bunları öneirirm. Her yerden eşit çekim gücü için modemi ve ontyi evin orta bölgesine kurdurun. Ortada piriz yoksa sigortadan elektrikçiye çıkarttırırsanız iyi olur. Elektrikçi için 5-10 dk işlem. Ancak masaüstü bilgisayar gibi kanlolu bağlantılarınız...
  17. R

DSL internetinizin geldiği dolaplardan bir tanesi :)
  18. R

Arkadaşlar şöyle bir durum var. DSL (Bakır) de. Bir hat kapasitesi vardır bir de sizin aldığınız hız vardır. İnternetinizde kopma yaşamamanız için hat kapasitenizin sizin aldığınız hızın en az 1.5 katı olması gerekiyor. Örnek vermem gerekirse size 75 mb internet satıldı, sizin 75 mb interneti...
  19. R

Telekomu ara kurulum için kayıt açtır. Gelen ekip kutuda değer olmadığını görünce alt yapı ekiplerine bildirecek bir iki gün sonra tekrar gelecek. Eğer telefonda kutu aktif değil kayıt açamayız derlerse müdürlüğe uğra. Tabi bu söylediklerim ana hat kablosu çekilmiş kutu için geçerli.
  20. R

Cevap vermediklerim kusura bakmasın net bilgimin olmadığı konularda yanlış bilgi vermek istemiyorum. Cok fazla birim var telekomda hepsinin işine vakıf değilim malesef. Bildiklerimi cevaplamaya devam edeceğim. 1691089146 Son fiyatları merak edenler için paylaşıyorum. Yeni fiyatlar kısmına bakın...
Top Bottom