Neler Yeni

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
İstanbulda superonline > türk telekom fiyat olarak arada uçurum var ayrıca. Ben tv+ ile 500mbs kullanıyorum. Türk telekom fiberde var binada fiyatlara bakayım dedim tv+ paketimden bile pahalıya geliyor.

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Cevap vermediklerim kusura bakmasın net bilgimin olmadığı konularda yanlış bilgi vermek istemiyorum. Cok fazla birim var telekomda hepsinin işine vakıf değilim malesef. Bildiklerimi cevaplamaya devam edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son fiyatları merak edenler için paylaşıyorum. Yeni fiyatlar kısmına bakın. Eski fiyatlar 17 temmuz öncesi. Eski abonelere farklılık gösterir.
IMG-20230714-WA0012.jpg

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
@ArtiAnius tam ihtiyacın olan kişi :D
Allah'ımmm sonundaaa

Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Abi benim eve 2 ay önce fiber kutusu kondu lakin hala aktif değil İstanbul Bağcılar da oturuyorum bu durumu nereyle konuşmam lazım ?

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Allah'ımmm sonundaaa

Abi benim eve 2 ay önce fiber kutusu kondu lakin hala aktif değil İstanbul Bağcılar da oturuyorum bu durumu nereyle konuşmam lazım ?
Telekomu ara kurulum için kayıt açtır. Gelen ekip kutuda değer olmadığını görünce alt yapı ekiplerine bildirecek bir iki gün sonra tekrar gelecek. Eğer telefonda kutu aktif değil kayıt açamayız derlerse müdürlüğe uğra. Tabi bu söylediklerim ana hat kablosu çekilmiş kutu için geçerli.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Telekomu ara kurulum için kayıt açtır. Gelen ekip kutuda değer olmadığını görünce alt yapı ekiplerine bildirecek bir iki gün sonra tekrar gelecek. Eğer telefonda kutu aktif değil kayıt açamayız derlerse müdürlüğe uğra. Tabi bu söylediklerim ana hat kablosu çekilmiş kutu için geçerli.
hocam dış hattan binaya kablo bırakıldı 3 ay sonra kutu kuruldu içindeki mavi şeyler dahil kuruldu 1.5 aydır da aktivasyon bekliyorum

etnetalw

80+ Bronze
Cevap vermediklerim kusura bakmasın net bilgimin olmadığı konularda yanlış bilgi vermek istemiyorum. Cok fazla birim var telekomda hepsinin işine vakıf değilim malesef. Bildiklerimi cevaplamaya devam edeceğim.

Son fiyatları merak edenler için paylaşıyorum. Yeni fiyatlar kısmına bakın. Eski fiyatlar 17 temmuz öncesi. Eski abonelere farklılık gösterir. Alıntıyı görüntüle
Yıl başında tekrar zam gelecek soylentisi hakkında bir bilginiz var mı*

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Benim merak ettiğim Türk Telekom altyapısını kullanan diğer firmalar nasıl Türk Telekom`dan daha yüksek hız verebiliyor? Daha doğrusu TT neden daha az hız veriyor? Evet yanlış okumadınız bundan kaç sene önce 3-4 sene felan, TT 35Mbps verebilirken onun altyapısını kullanan Millenicom 75 Mbps verebiliyordu bende onu seçtim, sonra bu hz 85-86`ya çıktı.
Bir de altyapı yatırımları ne durumda, ülkede? Bana gram ilerlemiyormuşuz gibi geliyor.

Reyconjeff

80+ Bronze
Türktelokom 1000 mbps paketi 650 TL ve 20 mbps yükleme veriyor neden bu şekilde?
Türknet ise 1000 Mbps paketi 250 TL ve 1000 mbps yükleme veriyor. Fiyat farkını geçtim de 1000 mbps türktelokom da upload nedenn 20? @Ruzgar1

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu için Allah sabır versin. Saha personeli sorulan sorulara bak. Konuyu açtıktan sonra gelen o pişmanlık hissi :)

etnetalw

80+ Bronze
Benim merak ettiğim Türk Telekom altyapısını kullanan diğer firmalar nasıl Türk Telekom`dan daha yüksek hız verebiliyor? Daha doğrusu TT neden daha az hız veriyor? Evet yanlış okumadınız bundan kaç sene önce 3-4 sene felan, TT 35Mbps verebilirken onun altyapısını kullanan Millenicom 75 Mbps verebiliyordu bende onu seçtim, sonra bu hz 85-86`ya çıktı.
Bir de altyapı yatırımları ne durumda, ülkede? Bana gram ilerlemiyormuşuz gibi geliyor.
Sebebi basit. Türktelekom altyapının desteklediği hız kaçsa onu verirken. Alternatif firmaların bir kaçı ise hatındaki değerlere göre paket sunar.

Türktelokom 1000 mbps paketi 650 TL ve 20 mbps yükleme veriyor neden bu şekilde?
Türknet ise 1000 Mbps paketi 250 TL ve 1000 mbps yükleme veriyor. Fiyat farkını geçtim de 1000 mbps türktelokom da upload nedenn 20? @Ruzgar1
Her firma maliyeti,anlaşması vb farklıdır.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sebebi basit. Türktelekom altyapının desteklediği hız kaçsa onu verirken. Alternatif firmaların bir kaçı ise hatındaki değerlere göre paket sunar.
Anlamadım dostum, hatında ki derken ne demek istedin eksik cümle kurdun sanırım, bir daha açıklar mısın? Millenicom, Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor, kendi alt yapısı yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,273
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aslına bakılırsa veremiyor. Türk Telekom'dayken yoğun ya da sıkıntılı bir portta kaldıysan hızın düşük kalıyor. Telekom'da arızayla uğraşmamak için kopmayacak bir hıza sabitliyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,273
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anlamadım dostum, hatında ki derken ne demek istedin eksik cümle kurdun sanırım, bir daha açıklar mısın? Millenicom, Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor, kendi alt yapısı yok.

Bak bende de tam tersi olmuştu mesela :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,608
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom