Neler Yeni

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Hizmet konusunda ise en iyi hizmeti genele baktığımızda Türk Telekom verir. Bu teknolojik alet gibi biraz şans işidir bölgenizde ki Telekom personelinin iş ahlakina gore deleğişebilir ama dediğim gibi genele baktığımızda satış sonrası hizmette lider telekomdur. Bu fiyatlara rağmen tercih edilmesinde ki başlıca sebeplerden biri de budur.

İstanbul icin konuşuyorum iş yoğunluğuna göre genelde 24 saat içinde arızaya müdahele edilir benim bölgemde süre en fazla iki gündür. Servis ücretsizdir.

Ozellikle fiber de işçilik en iyisidir. Zaten fiberde fazla tercihiniz yok ya telekom ya türknet. Diğerleri zaten telekom altyapısı kurulumunu ve arızasını telekom ekipleri yapıyor. Alt yapı masrafıda telekoma ait olduğu için digerleri telekomdan daha uygun fiyata veriyor.

Turknet in işçiliği diğer bölgelerde nasıldır bilmiyorum ama istanbulda benim bölgemde fiber işçilikleri berbat. Fiber kabloyu camdan çamaşır ipi gibi çektiklerini çok gördüm. Bina içinde ise plastik kanal fazla kullanmazlar.

Yanlış anlamayın telekom babamın firması değil boş boş övmem asla.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Hizmet konusunda ise en iyi hizmeti genele baktığımızda Türk Telekom verir. Bu teknolojik alet gibi biraz şans işidir bölgenizde ki Telekom personelinin iş ahlakina gore deleğişebilir ama dediğim gibi genele baktığımızda satış sonrası hizmette lider telekomdur. Bu fiyatlara rağmen tercih edilmesinde ki başlıca sebeplerden biri de budur.

İstanbul icin konuşuyorum iş yoğunluğuna göre genelde 24 saat içinde arızaya müdahele edilir benim bölgemde süre en fazla iki gündür. Servis ücretsizdir.

Ozellikle fiber de işçilik en iyisidir. Zaten fiberde fazla tercihiniz yok ya telekom ya türknet. Diğerleri zaten telekom altyapısı kurulumunu ve arızasını telekom ekipleri yapıyor. Alt yapı masrafıda telekoma ait olduğu için digerleri telekomdan daha uygun fiyata veriyor.

Turknet in işçiliği diğer bölgelerde nasıldır bilmiyorum ama istanbulda benim bölgemde fiber işçilikleri berbat. Fiber kabloyu camdan çamaşır ipi gibi çektiklerini çok gördüm. Bina içinde ise plastik kanal fazla kullanmazlar.

ben atlantisnet kullanıyorum kuruluma gelen arkadaşlar kabloyu hem tünel yapıp eve kadar çektiler hemde modemi istediğim yere kurup özel elektrik hattı çektiler ve işçilik almadılar dostum. Bir keresinde sorun yaşamıştım pazar akşamı uygulamasından talep açtım pazartesi sabahı hemen gelip fiber kutusunda arıza varmış onu değiştirip gittiler. Ben servis sağlayıcımdan memnunum. 1000/1000i 300TL gibi bir rakama kullanıyorum yaklaşıkta 1 yıl oldu

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
yıl olmus 2023 istanbul tuzla alt yapı en yüksek 50 mb vermek nedir yıkıklar ( seni kastedmiyorum şirketteki üst düzey büyük baş hayvanları )

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
alper türkel
turktelekom 50 mbps vdsl den 500 mbps ftth gpon bağlıyım kopmalar var sayfalar geç açılıyor google ping 40 , yurtdışı 8,9 kapıdan çıkıyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-03 184250.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-03 184250.png
    474.6 KB · Hit: 37
  • Ekran görüntüsü 2023-08-03 184551.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-03 184551.png
    476.7 KB · Hit: 42

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
turktelekom 50 mbps vdsl den 500 mbps ftth gpon bağlıyım kopmalar var sayfalar geç açılıyor google ping 40 , yurtdışı 8,9 kapıdan çıkıyor
Bir ekip çağırın hocam normal değil. Modem yapabilir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran

Turkcell superonline fiberi açık ara daha fazla değil mi? Çankaya'da superonline g-ponları ile dolu. Türk telekomun ya da Türknet'in gponunu hiç duymadım görmedim de çankaya'da.

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Turkcell superonline fiberi açık ara daha fazla değil mi? Çankaya'da superonline g-ponları ile dolu. Türk telekomun ya da Türknet'in gponunu hiç duymadım görmedim de çankaya'da.
Hocam istanbulda superonline genelde site benzeri yapılarda var benim calıştığım bölgelerde ise hiç yok. Ama hizmeti nasıldır bilmiyorum. Sizden öğrenmiş oldum Ankara da çok olduğunu.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam eski altyapıyı kaldirmaya uğraşıyorlar artık. 30 yıllık altyapı arızası çok oluyor sürekli ekip gidiyor mazot yakıyor, istenilen hızı verimli veremiyor. Ayrıca bakır kablo pahalı fiber kablonun maliyeti düşük içinde cam var. Tabi çağa ayak uydurmak da zorundalar.

Üstelik Telekom abonelerine 24 ve üstü hız kullanan abonelere fiber dönüşüm ücretsiz kampanyası var. O kampanyada bitebilir ileride.
Nasıl başvurabiliriz?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Hocam istanbulda superonline genelde site benzeri yapılarda var benim calıştığım bölgelerde ise hiç yok. Ama hizmeti nasıldır bilmiyorum. Sizden öğrenmiş oldum Ankara da çok olduğunu.
Çankaya'nın köyleri hariç her semtinde var diye biliyorum. Dikmen'de komple var mesela.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.

Turknet'in gigafiber hizmetine denk geldiniz mi hiç? Gigafiber kullanıyorum ama sanki gerçek fiber kulanıyorum hissi vermiyor gibi.

Top Bottom