Neler Yeni

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Huawei mi daha cok yoksa nokia,arcatel. ont mi bolgelerde?
En cok menmuniyet hangi router marka ve modelde?
Verilen routerlar iade alınıyor ve alınan iadedki cihazlar nereye gitmekte? Kapalı kutu olarak tekrar direkt resetlenip farklı bir aboneyemi gitmeke?
Hocam benim bölgede en çok nokia alcatel gidiyor. İade modemler onarılıp tekrar veriliyor genelde kutuları daha farklı oluyor. O biraz şans sıfır modemde gelebilir çıkma da ama sıfır daha fazla geliyor bizim santrale. Fiberde sıkıntı yok satış olmadığı için garanti sınırsız. DSL de 2 sene garantili.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Çoğu firma türk telekom altyapısıyla hizmet veriyor ancak altyapı türk telekom olmasına rağmen türk telekomun kendisinden daha kaliteli internet verebiliyorlar bunun sebebi nedir?

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
YUNUS
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Hocam 2 aydir İnternet bağlatmaya calisiyorum. mahallede Fiber varmis fakat Bizim Kapinin onune Direk dikilmesi lazimmiş yan komşunun Arsasina da dikkeleri gerekiyor ki bizim kapiya Gelebilsinler fakat adam izin vermiyor oyuzden bekliyoruz işin garibi penceremden bakinca Tam karsimda Sokağin öbur tarafinda Direk zaten mevcut
İki aydir uğrasiyorum . allah askina Fiber fiber internetin Sokak diregi ile alakasi nedir ? Nasil bi yol izlemeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Merhaba, söylemesi ayıp yapımı devam eden bir müstakil ev projesi mevcut ve sit alanı olan bir bölgede yapılıyor. Etrafta sadece müstakil evlerin olduğu ve nüfusun çok az olduğu bir yer. O bölgede internet altyapısı yok ve altyapı çekilmesi için ne yapılması, talep edilmesi ve nereden yapılması gerek? Gerekli şartlar nelerdir? Etrafta 50 - 100 metre mesafeler arasında toplasan 8 villa var sadece etraf yeşillik bir bölge.

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Merhaba kastamonu tosya ya bağlı bir köyde yaşıyorum.
2008 yılında ilk internete bağlandığımda 1 mbps ile bağlanıyordum sonra bölgede yatırım geldi.
2012 yılında 8 mbps oldu zamanla kopmalar yüzünden 4 mbps kullanabildim.
Her yere başvurdum btk, ttkom, tbmm dilekçe komisyonu ama alt yapı yatırımı yapmıyorlar

Kastamonu ttkom müdürü, Genel müdürlük onaylamıyor diyor.
Bir bölgeye yatırım kararı nasıl oluyor direkten fiber kablo getirip bir vdsl dolap koymak bu kadar mı zor?
HAZIR DİREK SONUÇTA
Hocam malesef proje sizin orayı kapsıyorsa altyapı yatırımı geliyor tek bir yere hatırım yapmıyorlar diye biliyorum. tek başınıza çabanızla zor. Ama köyün çöğunluğu imza toplayıp basvuru yaparsa belki dikkat çekebilirsiniz. Umarım olur kolay gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom'da çalışmak istiyorum Pendik şubelerinizde açık pozisyon var mıdır?
Hocam bir çok yerde taşeronda açık var şuan da. İlan açmazlar lise mezunu isen müdürlüklere gidip cv bırak. Kadroda alım yok şuan.

Son düzenleme:

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Hocam malesef proje sizin orayı kapsıyorsa altyapı yatırımı geliyor tek bir yere hatırım yapmıyorlar diye biliyorum. tek başınıza çabanızla zor. Ama köyün çöğunluğu imza toplayıp basvuru yaparsa belki dikkat çekebilirsiniz. Umarım olur kolay gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir çok yerde taşeronda açık var şuan da. İlan açmazlar lise mezunu isen müdürlüklere gidip cv bırak. Kadroda alım yok şuan.
köydeki 12 aboneden imza topladım başvurdum.

herkesden mi imza toplamalıydım abone olmayanlar dahil ?

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Görüyorum ki çok yerde alt yapının gelmediğine dair şikayet var. Alt yapı ekibi olmadığım için çok fazla bilgi veremem ama bildiğim en etkili çözüm toplu imza toplanıp müdürlüğe iletilip takipçisi olunması.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Efe Aksu
Görüyorum ki çok yerde alt yapının gelmediğine dair şikayet var. Alt yapı ekibi olmadığım için çok fazla bilgi veremem ama bildiğim en etkili çözüm toplu imza toplanıp müdürlüğe iletilip takipçisi olunması.
fiber için değil olan alt yapı berbat sürekli kopuyor sürekli şu zamana kadar yapacağız diyorlar ekipde geldi ankastrede sıkııntı var dedi şuan ağustosun 25 ine kadar uzattılar öncesinde de yapılabilir dediler ama kaç seferdir erteliyorlar artık ayıp kelimeler etmemek için kendimi zor tutuyorum 3-4 aydır böyle bu...

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
fiber için değil olan alt yapı berbat sürekli kopuyor sürekli şu zamana kadar yapacağız diyorlar ekipde geldi ankastrede sıkııntı var dedi şuan ağustosun 25 ine kadar uzattılar öncesinde de yapılabilir dediler ama kaç seferdir erteliyorlar artık ayıp kelimeler etmemek için kendimi zor tutuyorum 3-4 aydır böyle bu...
Ekip başvurudan ne kadar sonra geldi acaba?

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Çalışanlara indirimli paket veriyorlar mı

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Anladım hocam. Kopmanın bir çok sebebi vardır eğer gelen ekip ankstre yani bina girişinden dairenize gelen kabloda sorun var dediyse beklemeyin bir elektrikçiye yeni kablo çektirin. Ankstre arızasını gidermek kolaydır. Birazda gelen ekibin insiyatifine kalmış bir durum dogru teşhis yapıp gidermesi. Ama arızanız çözülmediyse ve ilgilenilmesini istiyorsanız direk müdürlüğe gidip orada çözüm bulmalarını ve mağduriyetinizi dile getirin. Onlar santralinize mail atarak ilgilenilmesini isteyecek. Mailli işler daha kısa sürede çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,756
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom