Neler Yeni

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
1 senedir bölgeye altyapı başvurusu yapıyoruz ve ısrarla oyalıyorlar. Süreci hızlandırmak için nasıl bir yol izlersem daha etkili olur?

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
neden sürekli evleri gezip fiber fiber diye dolanıyorlar almak isteyen zaten başvurur saçma değil mi
Hocam eski altyapıyı kaldirmaya uğraşıyorlar artık. 30 yıllık altyapı arızası çok oluyor sürekli ekip gidiyor mazot yakıyor, istenilen hızı verimli veremiyor. Ayrıca bakır kablo pahalı fiber kablonun maliyeti düşük içinde cam var. Tabi çağa ayak uydurmak da zorundalar.

Üstelik Telekom abonelerine 24 ve üstü hız kullanan abonelere fiber dönüşüm ücretsiz kampanyası var. O kampanyada bitebilir ileride.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Mertcan Uysal
Türk Telekom'da çalışmak istiyorum Pendik şubelerinizde açık pozisyon var mıdır?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Hocam eski altyapıyı kaldirmaya uğraşıyorlar artık. 30 yıllık altyapı arızası çok oluyor sürekli ekip gidiyor mazot yakıyor, istenilen hızı verimli veremiyor. Ayrıca bakır kablo pahalı fiber kablonun maliyeti düşük içinde cam var. Tabi çağa ayak uydurmak da zorundalar.

Üstelik Telekom abonelerine 24 ve üstü hız kullanan abonelere fiber dönüşüm ücretsiz kampanyası var. O kampanyada bitebilir ileride.
24 ün üstünü alabilsem kullanıcamda gelmiyor abi

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Yerleşik operatör kaynaklı genel arıza ne oluyor? Ve düzeltilmesi tahmini ne kadar sürer? 16 saattir internet yok ve yaşam amacımı sorguluyorum sıkıntıdan.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Selam ben bir firmaya internet için başvuru yaptım fakat altyapımın olmadığını söylediler ardından Türk Telekomu aradım altyapı çalışması yapılması gerek dedi ve 2 yıla kadar uzayabilir dedi sonuç ne olur sizce

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
neden internetiniz b*k gibi ? Ve 3.Taraf Şirketler Sizin Altyapıdan İyi İnternet Verirken Siz Veremiyorsunuz

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Eren Duzcan

ben artvinde yaşıyorum burda fiber altyapı yok vdsl ile 100mbps hız alıyorum söylersem bedavaya fiber altyapı mı yapacaklar şimdi? Yoksa altyapı olan yere fiber mi takıyorlar sadece?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
1 senedir bölgeye altyapı başvurusu yapıyoruz ve ısrarla oyalıyorlar. Süreci hızlandırmak için nasıl bir yol izlersem daha etkili olur?
Bende daha geçen başvuru yaptım altyapı için umarım fazla uzatmadan hallederler pek sanmıyorum ama

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Burada bile dönüşler geç oluyor :D

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru