Neler Yeni

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

debr1s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf KAYA
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Fiber altyapı çalışması için öncelikle neye bakıyorlar.

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yakupcan Kaya
Bizde aynı şekil hocam hiçbirşey yapamıyorsunuz en yakın zamanda gelecek deyip kapatıyorlar telefonu biz yan komşudan çekiyoruz yıllardır hala bir gelişme yok bulunduğum ilçedeki telekom bayiisi çok kişi altyapı bekliyor ama hala gelmedi falan dedi yani benim düşüncem 1 bardak soğuk su için.
hangi şehirdesiniz? ve bende yan binaya başvuru yapıp evime çektirmeyi düşünüyorum sizce olur mu?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
hangi şehirdesiniz? ve bende yan binaya başvuru yapıp evime çektirmeyi düşünüyorum sizce olur mu?
Sakaryadayım hocam yan bina bizden önce internet almıştı biz o zamandan beri altyapı olmadığı için o interneti kullanıyoruz bırakın ayları yıllar geçti.

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yakupcan Kaya
Sakaryadayım hocam yan bina bizden önce internet almıştı biz o zamandan beri altyapı olmadığı için o interneti kullanıyoruz bırakın ayları yıllar geçti.
onların modemine mi bağlısınız yoksa o binadan evinize internet çektirip modem sizin üstünüze mi yapıldı

oyunm

80+
Arkadaşlar bir de konudan bağımsız başarısız bir e ticaret girişiminden kalma sattığım sıfır oyuncu mouse ve rgb kasa fanları var. Ilgilenen olursa diye donanım arşivi ilan konusunu birakıyorum buraya: https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/sifir-lenovo-oyuncu-mouse-ve-rgb-kasa-fani.12824/

İntenet hakkında ki sorularınızı buradan cevaplamaya devam edeceğim.
Hocam merhaba ben izmirin düşük gelirli bir semtinde yaşıyorum.
fotoğrafta görüldüğü gibi benim sokağımda mavi ile işaretli bir dsl kutusu var. ama iki sokak ötemde fiber erişim kabini var. Ama telekom kapsama haritası sitesinde hipernet bulunmakta diyor. Telekom müdürlüğne gittiğimde de hipernet var diyorlar. O zaman bu kutunun orda işi ne diyorum bilmiyoruz diyorlar. Bizim fiber getirtebilmemiz için ne yapmalıyız. Bölgemizde genelde apartman yok müstakil ev ve 2 katlı aile apartmanları var.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    81.7 KB · Hit: 15
Top Bottom