Fiber altyapı çalışması için öncelikle neye bakıyorlar.Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Fiber altyapı çalışması için öncelikle neye bakıyorlar.Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
hangi şehirdesiniz? ve bende yan binaya başvuru yapıp evime çektirmeyi düşünüyorum sizce olur mu?Bizde aynı şekil hocam hiçbirşey yapamıyorsunuz en yakın zamanda gelecek deyip kapatıyorlar telefonu biz yan komşudan çekiyoruz yıllardır hala bir gelişme yok bulunduğum ilçedeki telekom bayiisi çok kişi altyapı bekliyor ama hala gelmedi falan dedi yani benim düşüncem 1 bardak soğuk su için.
Sakaryadayım hocam yan bina bizden önce internet almıştı biz o zamandan beri altyapı olmadığı için o interneti kullanıyoruz bırakın ayları yıllar geçti.hangi şehirdesiniz? ve bende yan binaya başvuru yapıp evime çektirmeyi düşünüyorum sizce olur mu?
onların modemine mi bağlısınız yoksa o binadan evinize internet çektirip modem sizin üstünüze mi yapıldıSakaryadayım hocam yan bina bizden önce internet almıştı biz o zamandan beri altyapı olmadığı için o interneti kullanıyoruz bırakın ayları yıllar geçti.
Hocam merhaba ben izmirin düşük gelirli bir semtinde yaşıyorum.Arkadaşlar bir de konudan bağımsız başarısız bir e ticaret girişiminden kalma sattığım sıfır oyuncu mouse ve rgb kasa fanları var. Ilgilenen olursa diye donanım arşivi ilan konusunu birakıyorum buraya: https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/sifir-lenovo-oyuncu-mouse-ve-rgb-kasa-fani.12824/
İntenet hakkında ki sorularınızı buradan cevaplamaya devam edeceğim.