Arama sonuçları: *

1. S

Evime fiber altyapı bağlanması için ne yapabilirim?

İmza toplamasına gerek yok, direkt başvuru dilekçesi verebilir müdürlüklere. Daha çok kişi o bölgede başvuru yaparsa daha çabuk dikkate alabilirler.
  2. S

Evinizdeki İnterneti Ne Kadar Kullanıyorsunuz?

Adsl 14/0,7 mbps hız alıyorum istesem bile yüksek indirmelere ulaşamam, zaten 8 tb doldurdum depolama kapasitesini (geceleri film indirip akşam saatlerinde izlerdim). Şimdilik pc mining ile meşgul, o yüzden pek indirme de yapmamış oldum. Hep ben mi pc ye para harcayacağım, verebiliyorken biraz...
  3. S

Yardım Sokakta VDSL altyapı var eve nasıl çektirebilirim?

Altyapı tahsisi için başvuru yapın ama hemen çektiremezsiniz bilesiniz, çok yavaşlar çünkü.
  4. S

Alt yapı için TT kullanmak zorundaymışım doğru mu?

Alt yapı başvurusunda bulunun en yakın TT il/ilçe müdürlüğüne dilekçe verip.
  5. S

Alt yapı için TT kullanmak zorundaymışım doğru mu?

TT şart değil, diğer ISS firmaları da TT alt yapısı kullanır. Örneğin ben Vodafone Net kullanıyorum ama TT seve seve gelip alt yapımı düzelttiler. İlk bağlantıda problem yaşanmıştı ve bir daha yaşanmadı. İnternetim hızımda hiç düşme de olmadı. Özetle size yalan söyleyip müşteri çekmeye çalışmışlar.
  6. S

110TL faturaya bu internet hızı nasıl

Yok daha neler? Biraz daha karalasaydın keşke.
  7. S

Topçu mah. mı yazıyor orada :ROFLMAO:
  8. S

Arkadaşlar aldığınız paketler ile hızınızı orantılamayın, çünkü fiyat sabit ve alt yapıya göre hız verilebiliyor. O yüzden karşılaştırmak anlamsız kalıyor. 1613818812 Değil. Bu fiyata öyle bir paket hiç olmadı.
  9. S

Download hızım sürekli düşüyor

Beyaz takılı değil, zaten kopuk da değil yani ve o beyaz kablo önemsiz ama o kabloyu komple değiştirmekte fayda var. Eski kablo sanırsam. Uzun mesafeli lazımsa 5 ya da 10 metrelik ihtiyaca göre CAT6 kablo almanızı tavsiye ederim, binadaki hattı da yeniletmekte fayda var. Çünkü ilk çekilen hat...
  10. S

Çok iyi olur. Eğer modemden kaynaklı ise bu sefer modemi değiştirmeleri için müşteri hizmetlerine talep açtır.
  11. S

Modemden bile kaynaklı ise yine de servisi çağır gelip baksınlar. Onlar kesin olarak hattan mı modemden mi söylerler. Durumu onlara da anlatırsın tespiti yapmaları için.
  12. S

Modemin markasına bakıp sitesine girip model numarasına uygun güncellemesi var mı bir kontrol et derim. Bazen modem güncelleyince modemden kaynaklı ise düzelme olabiliyor ama büyük ihtimalle hattan kaynaklıdır. Kesinlikle arıza kaydı açtır ve servis gelip baksın derim.
  13. S

Superbox hangi ayarlarda max performans verir?

Öncelikle hangi paketi kullanıyorsunuz ve (hız testi) performans verilerini paylaşır mısınız?
  14. S

İlerdeki sokak 80mbps desteklerken benim bulunduğum sokak 8 mbps destekliyor

Bölge müdürlüğüne gidin, altyapı için dilekçe verin. Fazla da yapılacak bir şey yok, denildiği gibi dilekçe sonrası da sosyal medyadan sürekli ve ama kibar bir dille baskı yapmayı deneyin.
  15. S

Altyapı Sorgusunda sonuç boş port yok

Belki ikinci hattı çekip çifte internet kullanacak :ROFLMAO:
  16. S

Türk Telekom taahhütünü yenilemedim internetim arızalar oluşmaya başladı ve kestiler.

VDSL'ye geçen bölgeler gerçekten de şanslı, fiber varsa firma bile fark etmez. Bulunduğum yer merkeze çok uzak olduğu için burada uzun sürer altyapı işi, yakınımızdaki inşaat aşamasındaki liman bitmeden muhtemelen iyi bir altyapı seçeneğim olmayacak. Şimdilik ADSL tek seçenek burası için. 1,5...
  17. S

Türk Telekom taahhütünü yenilemedim internetim arızalar oluşmaya başladı ve kestiler.

Hem para verip hem de müdürlükle niye uğraşmaya gideyim (bölgeye göre farklılık gösteriyorsa da benim umrumda değil malesef, firma kendi düşünsün). Aynı altyapı Vodafone net kullanıyorum ve memnunum. Eğer firma düzeldiyse de haberim yok şahsen. Artık bu firmaya karşı ben hep şüpheyle yaklaşırım...
  18. S

Tüm bu açıklamaların hepsinde haklısınız, tabii bazı şeyler de değişmiyor. Ben TT net ile yaşadığım tecrübeler sonrası yeter artık deyip taahhüt bitmeden cayma bedeli de ödeyip interneti kapattırmıştım. Servis istiyorsun, bir daha çağırıyorsun ve belki 50. aramamdan sonra (1 aylık süreç) bir...
  19. S

Türktelekom dan cayma Bedelini Ödemeden Çıkabilirmiyim

Sözleşme şartlarında 16 mbps internet paketi alıyorsanız şöyle yazar, 16 mbps hıza kadar destekler der. Yani 16 mbps altında bir hız alıyorsanız bu cayma bedelinden kurtulacağınız anlamına gelmez. İnternetin daha iyi olmasını istiyorsanız cayma bedelini ödemeniz gerekir. Beklerim derseniz...
Top Bottom